Ekrem İmamoğlunun Tatil Eleştirilerine cevabı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OzkanK.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Benim babam senin babanı döver!! Konu buraya gidiyor. Tam bir sardaukar kafası, tekrar sahnede...
Sümeyyeyi de eleştiririz bu gün yapıyor olsa. Nereden çıkarıyorsun tepki vermediğini / vermediğimizi ? Taraf olunacaksa doğrudan taraf olunur.
Geçmiş günden için "sömöyöö dö dögön yöpmöstö" dediğinizde bugünü örtemiyorsunuz.

Bugünü örttüğüm yok zaten nasıl mantık ve beyin var sende..

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Hee evet abicim, bugün olanı eskiden olmuş başka olayla üstünü kapatıyorsun. Buna örtmek denemeyebilir, daha çok kazı çevirmek.
Olmayan beyninle, beyin ve mantığım olduğunu doğruluyorsun, Maşallah büyük başarı.
[ Doğruyu söyleyince aşağılamalar başlıyor. Alta kalır mıyım ? Tabii ki hayır ]

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Hee evet abicim, bugün olanı eskiden olmuş başka olayla üstünü kapatıyorsun. Buna örtmek denemeyebilir, daha çok kazı çevirmek.
Olmayan beyninle, beyin ve mantığım olduğunu doğruluyorsun, Maşallah büyük başarı.
[ Doğruyu söyleyince aşağılamalar başlıyor. Alta kalır mıyım ? Tabii ki hayır ]

Valla üstünü kapatmak gibi bir niyetim yok bu kadar tartışıyorsunuz madem,akpliler olarak şehit gününde nikah eğlenme yapmalarını tartıştınız mi merak ediyorum, canım benim .

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
kılıçdaroğlu diyor ki biz ekremi gönderdiği erzakların takibini yapması için yolladık.sonra mansur yavaş ve ekrem imamoğlu aynı görseli paylaşıp bakın bizim belediyemiz sayesinde kurtuldu tarzı paylaşım yapıyor.
ekrem imamoğlu eğer oraya gidip poz verip daha sonra erzuruma gidip orada da benim kızım var onu boş bırakamam derse olmaz.adam Elazığ'da bile gülerek poz verdi.daha ne olsun.herkes bu halime alışacak diyor.bari bir cenaze namazına katılsaydı bari oraya gitti.Ben göremedim varsa foto atın.deprem olur tatil,sel basar tatil,lale ve cami istanbul figürüydü ikisi iptal.temel atmama töreni vs.bundan bir şey olmaz.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
@Reacer,

Kaynak göster okuyalım anlayalım geçmiş tarihte ne olduğunu. Güzel abicim benim, satın alınmış biri değilim ki ben. AKP'yi her adımını savunacak da değilim. Çünkü beklentim yok, karşılığında aldığım bir şey yok. Kötü ise kötü der geçerim. Siz babana güvenme devrinde babanızın yerine koyuyorsunuz bu adamı. Dikkat edin.

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Tatil gerçeği ve gerçekler

Ekli dosyalar

• caps_1580996330869cps.png
    caps_1580996330869cps.png
    196.9 KB · Görüntüleme: 119
  • caps_1580376376510cps.png
    caps_1580376376510cps.png
    141.2 KB · Görüntüleme: 146

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Tatil gerçeği ve gerçekler
Madem bu konuları konuşulacak ana günden bu. Tatile gitmeyecek bu konuların üstüne gidecek kendini konuşturmayacak.
Adama sormazlar mı ülke Araplara satılıyor madem sen tatil mi yapıyon diye.