Haber Ekrem Imamoğlu:Yakında bu imkânlara 5 bin kardeşim daha sahip olacak !

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Her zaman ki gibi Afaki ve yuvarlak cümleler ile atılmış bir video :D

Yakında bu imkanlardan 5000 kardeşim daha yararlanacak... Ne kadar yakın da mesela diye sorsak cevap Pek yakında :)

İBB'nin 2.5 yılda yaptığı yurt sayısı sadece 3 ve 200 er kapasiteden toplam 600 kişi kapasiteli onlarda ! Ve bir video bir başlık 5000 kişi daha bu imkanlardan faydalanacak ! Eee nasıl olacak bu hani nerde inşaata başlandı nerde temel hangi bütçe hangi para ? Hiç bir bilgi belge ayrıntı yok sadece PR çalışması var sürekli...

5000 kişinin daha bu imkandan faydalanması için 25 tane yurt daha yapması lazım İBB'nin....

Not: Bu arada bu yurtlar ücretsiz değil 600-700 TL ücreti var.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064

Ney Özkan !

Sana diyorum ki 2 yılı geçmiş bir sürede yapılan yurt sayısı SADECE ÜÇ sayıl ile de yazam (3 ) ... Ve toplam kapasitesi 600.

Kimse burada saf veya cahil değildir heralde az buçuk sorgulayabilen insanlarız. 5000 kapasite için kaç yurt daha yapılmalı düz bir matematik ile 25 tane olduğunu anlarsın heralde ! Yurt dediğin sonuçta bir inşaat ve bu inşaatların nasıl yapıldığını en az 1-2 yıl sürdüğünüde biliyorsundur heralde ?

Bana video da der ki bakın şu ilçelerde şuralara temelleri attık inşaatların yüzde 80 i bitti. Önümüzdeki sezona yetiştirecez flan. Ama yok AFAKİ TERİMLER ve BİLİNMEZLİK var SADECE...

Bu yurtların bütçesi İBB'den geçti mi mesela ? 2022 bütçesine kondu mu ? Veya yurt kurulacak yerler projelendirildimi nerde olacaklar tam olarak mesela ? Hİç bir şey yok ortada SHOW 'u yap reklamı yap geç işte... Nede olsa şurda 18 ay kaldı Cumhurbaşkanlığı seçimine sorgulamayan bir kitle var onları kandırsalar yetecek...

Not: Bu arada İBB'nin derdi sizce yurt mu gerçekten ? Yoksa Reklam yapmak mı ! Eğer reklam değilse 2 tane yurdun inşaatını neden durdurmuş ?

Mesela AKP döneminde temelleri atılan ve yüzde 80 oranında biten 2000 kapasiteli 2 yurdu neden durdurur mesele sadece öğrenci ise ?

Son düzenleme:

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Hocam sabır herşey sabır ile adamlara bütçe vermeyen sayın iktidar sağolsun yabancılardan bulduğu kaynak ile yurt mu yapsın tohum desteği mı metro inşaatı mı yeni metrobüsler mi deniz taksi mı yenilesin halkbakkal halkekmek gibi yeni projeler mı üretsin tersaneleri mi faal hale getirsin, eski ve tarihi mekanları mı yenilesin,çiftçilere kışlık fide desteği mi versin...
Çok havuz medyası takip etme sen hocam rte den onay gelmeden damat bakanın istifasını aciklayamayanlardan doğru haber bekleme. Atatürkün radikallesmis sözlerini ve bizzat kendi sahnelerini kesen bu kuruluşlardan yansız haber bekleme..

Not: He şimdi deme ne alaka eminim bu iddiaların hepsi havuz medyasının çamuru karalama politikası..

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Hocam sabır herşey sabır ile adamlara bütçe vermeyen sayın iktidar sağolsun yabancılardan bulduğu kaynak ile yurt mu yapsın tohum desteği mı metro inşaatı mı yeni metrobüsler mi deniz taksi mı yenilesin halkbakkal halkekmek gibi yeni projeler mı üretsin tersaneleri mi faal hale getirsin, eski ve tarihi mekanları mı yenilesin,çiftçilere kışlık fide desteği mi versin...
Çok havuz medyası takip etme sen hocam rte den onay gelmeden damat bakanın istifasını aciklayamayanlardan doğru haber bekleme. Atatürkün radikallesmis sözlerini ve bizzat kendi sahnelerini kesen bu kuruluşlardan yansız haber bekleme..

Not: He şimdi deme ne alaka eminim bu iddiaların hepsi havuz medyasının çamuru karalama politikası..

Aynen aynen engelliyorlar ondan yapamıyor :D Kesin öyledir. Off off ...

Lafa geldimi şöyle tasarruf ettim şöyle kar ettim şöyle kredi buldum İBB'de israf düzeninin bitirdim şöyle aktarılan paraları önledim diye hava atmayı biliyor İBB.

Şurda yalan dolan veya ALGI üstünde prim kasmaya çalışmayın işte. Seçim zamanı verdiği vaadlerin 10 da 1 ini yapsa yetecek İstanbul'a çok değil. Veya AKP dönemünde yapımına başlanan projeleri bitirse yetecek. ( Ama ben yaptım diye üstüne çökmeden )

Dişe dokunacak adam akıllı 3 tane projesi yok daha İBB'nin sadece laf üretiyorlar PR yapıyorlar reklam peşinde ülkeyi geziyorlar. Cumhurbaşkanlığı kasacağı kadar İstanbulda kalıp İBB için çalışsa çok daha faydalı olacaktır.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Hocam nasıl dişe dokunacak icraatı yok. Lütfen bu kadar acımasız önyargılı olma adama. En basiti bak proje bile değil ramazanda ekmekler 2.5 iken küçük ortak askıda ekmek dedi. Iktidar yoo gayet iyi ekonomimiz derken adam 1 liradan ekmek ulaştırdı halka. Sonra 0 4 yaş çocuk sahibi annelere ücretsiz ulaşım mı dişe değmez. Çiftçisine hibe ettiği fidesi tohumu mu dişe değmez. Ki daha saysam burda ohoo yenı doğan bebeklere destek paketi yollaması mı
Çocuklara verdiği ücretsiz süt mü pandemi de sağlık çalışanlarına herkesten önce verdiği ücretsiz ulaşım hakkı mı kimin kimden aldığını bile bilmediği havuz medyasının chpli yandaşlara bilmem ne diye karaladığı askıda fatura projesi mi dişe değmez.. dediğim gibi sen çok izleme çok:))

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Hocam nasıl dişe dokunacak icraatı yok. Lütfen bu kadar acımasız önyargılı olma adama. En basiti bak proje bile değil ramazanda ekmekler 2.5 iken küçük ortak askıda ekmek dedi. Iktidar yoo gayet iyi ekonomimiz derken adam 1 liradan ekmek ulaştırdı halka. Sonra 0 4 yaş çocuk sahibi annelere ücretsiz ulaşım mı dişe değmez. Çiftçisine hibe ettiği fidesi tohumu mu dişe değmez. Ki daha saysam burda ohoo yenı doğan bebeklere destek paketi yollaması mı
Çocuklara verdiği ücretsiz süt mü pandemi de sağlık çalışanlarına herkesten önce verdiği ücretsiz ulaşım hakkı mı kimin kimden aldığını bile bilmediği havuz medyasının chpli yandaşlara bilmem ne diye karaladığı askıda fatura projesi mi dişe değmez.. dediğim gibi sen çok izleme çok:))
Halen bir tane proje sayamadın :) Proje nedir daha senin ondan haberin yok.