Ekranlar pembeye boyandı!

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
528
Puanları
0
Bu hafta pek çok kanalda, birçok sunucu yayına pembe kurdela ile çıktı.

Ekim ayı tüm dünyada ve Türkiye’de meme kanseri ile mücadele ayı olarak biliniyor. Avon’la Meme Kanseriyle Mücadele Projesi kapsamında Pazar günü Ortaköy-Beşiktaş arasında binlerce kadın yürüyecek. Sunucu Tanem Sivar; Candan Erçetin de yürüyüş sonrası bir konser verecek. Avon bunu 14 yıldır yapıyor ama bu yıl bu çalışmaya özellikle TV’lerden büyük destek geldi.

Hürriyet Gazetesi ve Virgin Radio’nun sponsorluğunu üstlendiği yürüyüşe ve meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için bu hafta ekranlar adeta pembeye boyandı…

Nagehan Alçı, Kanal 24 ve TRT Haber’deki programlarında pembe fuları ile projeye destek verdiğini açıklarken, Can Dündar ‘Canlı Haber’i yakasında kurdelası ile sundu.

TV 8’de Candaş Tolga Işık, tüm program konuklarına pembe kurdela dağıttı.
Haftanın son iş gününde, Bloomberg HT ve CNN Türk’te gün boyu spikerler pembe fular ve pembe kravatla ekrana çıktılar.

Mehmet Ali Birand Kanal D Ana Haber Bülteni’ni dün pembe kurdelası ile sundu.

Projeye bir destek de ünlü şovmen Beyaz’dan geldi. Beyaz sezonun açılış programında pembe kurdela ile ‘Meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarır’ dedi.

Bu seferberliğe bu haftasonu Lig TV ve TGRT Haber sunucuları da katılıyor…

Pazar gecesi Boğaz Köprüsü ve Kız Kulesi de pembe renkle ışıklandırılacak….

Meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarır! Pazar günü saat 13:30’da Ortaköy’de! 10.10.10’da 10 bin kadın meme kanseri için yürüyor! Ekranlar da sokaklar da pembeye bürünüyor…

Medyatava
 
Üst