redanlll08
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Sadece windows damı oluyor.herhangi bi virüs sanmıyorum (windows defendedan tarıom gerekirse malwarebytes indircem) sorununu bilen varmı ekrandan gitmiyo bi türlü
oyun oynarken sol üsten inmio ve valorantdayken bi anda sol üst tarafa gidince alttab attıoSadece windows damı oluyor.
evet az önceden beri oluo valorant girmiştim 2 saat önce o zaman aniden cıktıBilgisayarı yeniden başlatınca da orda mı?
arkada açık programlar hangileri ? tek tek kapatmayı dener misiniz?evet az önceden beri oluo valorant girmiştim 2 saat önce o zaman aniden cıktı
fps programım razer cortex ama 1 aydır kullanıom böyle bişey cıkmadı
denedim hersey kapalıykende oluyorarkada açık programlar hangileri ? tek tek kapatmayı dener misiniz?
hemen kapatıp deniyimvanguard ta kapalı mı ?
hala duruyo kapalı olmasına rağmenvanguard ta kapalı mı ?
başlangıcta görüntülenecek bişey yok diyo ?görev yöneticisinde başlangıç kısmından kapatıp bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin.
biraz hdd em yavas ama düzelmediyaptınız mı?
acılmadı vanguard. arkada acık olan tek sey windows güvenliğivanguard açılmadı değil mi? arkaplanda hangi uygulamalar açık ?
Windows ile alakalı büyük ihtimalle. O arkaplanda çalışan uygulamaların olduğu yeri açınca arada kapanmadığı oluyordu bende de.acılmadı vanguard. arkada acık olan tek sey windows güvenliği
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek önerisi olan varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
düzelttim pcyi kapatıp sarj cihazını cıkarıp takınca oldu.