Ekranda sadece sony yazısı var

Mehmet.Ç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim elimde sony xperia ray vardı ekranı değiştirildi herşey normal idi fakat telefonu yapan kişi telefonu güncelleştirniş , şimdi ise ekranda sadece sony yazısı var başka hiçbirşey yok sizce sorun ne ne yapmalaıyım bana yardımcı olursanız sevinirim

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Kardeş sorununu tam anlamamakla beraber sanıyorum ana ekran duvar kağıdın değişmiş öyle mi ? Foto atarsan iyi olur.

Mehmet.Ç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yo yo ekran kırıkktı , bende tamir ettirdim yeni ekran takıldırdım . sonra güncelleştirildi (andoid 4.0.4 ) ve daha hiç açılmadı. yani ekranda açılırken sadece sony yazısı var başka birşey yok açılmıyor tepki yok

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
yo yo ekran kırıkktı , bende tamir ettirdim yeni ekran takıldırdım . sonra güncelleştirildi (andoid 4.0.4 ) ve daha hiç açılmadı. yani ekranda açılırken sadece sony yazısı var başka birşey yok açılmıyor tepki yok
Bende duvar kağıdı değişti sanıyorum :D :D . O zaman telefon tam güncellenememiş . Telefonu bilgisayara bağla ve yazılımı tekrar yükle.

Mehmet.Ç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hah :D bu gün denedim , başarıyla yaptım fakat tekrar aynısı oldu açılmıyor sadece sony yazısı kalıyor (30 dk bekledim belki açılır diye ama yok gene aynı sony yazısı hiç bir tepki yok)