16 Aralık 2016 #1 J Jankatunko Öğrenci Katılım 16 Aralık 2016 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 28 Ekranımda bu türde lekenmeler başladı. Bilgisayar herhangi bir darbe almadı. Bu lekenmelerin nedeni nedir?
Ekranımda bu türde lekenmeler başladı. Bilgisayar herhangi bir darbe almadı. Bu lekenmelerin nedeni nedir?
18 Aralık 2016 #2 okinkurt Profesör Katılım 30 Eylül 2013 Mesajlar 3,813 Reaksiyon puanı 1,233 Puanları 293 Yaş 32 Monitörü başka bir sistemde test edin tekrarlar ise kabloyu değiştirip deneyip devamında ekran kartını test etmelisiniz .
Monitörü başka bir sistemde test edin tekrarlar ise kabloyu değiştirip deneyip devamında ekran kartını test etmelisiniz .
18 Aralık 2016 Konuyu başlatan #3 J Jankatunko Öğrenci Katılım 16 Aralık 2016 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 28 Laptopu HDMI girişinden TV'ye bağladım. Orada bu lekelenmeler olmadı. Flex kablosu mu zarar görmüştür?
Laptopu HDMI girişinden TV'ye bağladım. Orada bu lekelenmeler olmadı. Flex kablosu mu zarar görmüştür?
18 Aralık 2016 #4 okinkurt Profesör Katılım 30 Eylül 2013 Mesajlar 3,813 Reaksiyon puanı 1,233 Puanları 293 Yaş 32 Jankatunko dedi ki: Laptopu HDMI girişinden TV'ye bağladım. Orada bu lekelenmeler olmadı. Flex kablosu mu zarar görmüştür? Genişletmek için tıkla ... Olabilir başka kablo ile test edin.
Jankatunko dedi ki: Laptopu HDMI girişinden TV'ye bağladım. Orada bu lekelenmeler olmadı. Flex kablosu mu zarar görmüştür? Genişletmek için tıkla ... Olabilir başka kablo ile test edin.