Bu sorun bir programı yükledikten sonra mı başladı?ekrana gelip kaybolup gidiyor sanırım trojan bunu nasıl temizleyebilirimEkli dosyayı görüntüle 34903
shell:startup
tam olarak hatırlamıyorum uzun bi süredir oluyordu dediğiniz programla tarattım 600 tane tehtit çıktı temizledim bu arada slimdrivers kullanıyorumBu sorun bir programı yükledikten sonra mı başladı?
boş çıktıWindows 10 kullanıyorsunuz sanırım. Windows tuşu + R'ye basarak Çalıştır'ı açın. Daha sonra aşağıdaki kodu kopyalayıp yapıştırın ve Enter'layın.
Kod:shell:startup
Bunu yaptıktan sonra bir pencere açılacaktır. Eğer açılan penceredeki klasör içerisi boş değilse ekran görüntüsü alıp burada paylaşmanızı istiyorum.
Peki hata devam ediyor mu?tam olarak hatırlamıyorum uzun bi süredir oluyordu dediğiniz programla tarattım 600 tane tehtit çıktı temizledim bu arada slimdrivers kullanıyorum
evet az önce gelip kayboldu genePeki hata devam ediyor mu?
Denetim masasından yüklü programları söylermisin.evet az önce gelip kayboldu gene
bunlar varDenetim masasından yüklü programları söylermisin.
Herhangi sorunlu uygulama yok.
Öyle bir klasör gözükmüyorHerhangi sorunlu uygulama yok.
C: \ Program Files \ Gateway diye bir klasör var mı bilgisayarınızda? Var ise bu klasörü silin.
Gizli klasörleri göster deyin tekrar bakın. Bir de CCleaner ile bilgisayarı taratın.Öyle bir klasör gözükmüyor
Bilgisayar şuan iki defa mavi ekran verdiÖyle bir klasör gözükmüyor
Hata kodunu paylaşırmısınız.Bilgisayar şuan iki defa mavi ekran verdi
Watcdog violotion hatası aldımGizli klasörleri göster deyin tekrar bakın. Bir de CCleaner ile bilgisayarı taratın.
Watcdog violotion hatası aldım
sfc /scannow
tarattım You must be an administrator running a console session in order tokodu ile bilgisayarı taratın. Ve tüm sürücüleri Driver Booster ile güncelleyin.Kod:sfc /scannow
Mavi ekran hatası ne zaman ve nasıl başladı?tarattım You must be an administrator running a console session in order to
use the sfc utility. bu yanıtı aldım ıkı kez chroma gırmeye calıstım mavı ekran verıp restart attı suan fırefoxdan yazıyorum bu arada
iki tane virüs programıyla tarıyodum bilgisayar kastı mavi ekran verdi sonra pc yi 2 defa açtım chroma gırerken mavi ekran aldım.Mavi ekran hatası ne zaman ve nasıl başladı?
kaldırdım kaldırırken cmd satırı yıne geldı ama unistall falan yazıyordu oldu sanırımYüklü programlardan DriverSetupUtility uygulamasını kaldırın.Kaldırma hatası verirse revo uninstaller ile kaldırmayı deneyin.
kaldırdım kaldırırken cmd satırı yıne geldı ama unistall falan yazıyordu oldu sanırım
Mavi ekran geliyor pc acildiktan sonra trojan yediğimi düşünüyorum ne yapacağımBilgisayarı yeniden başlatın ve devam edecek mi kontrol edin.
üstteki hocamın dedigisekilde güncellemeleri yaptım ondan olabilir miTrojen mavi ekran hatasına genelde sebeb olmaz! Virüslerin en büyük belirgin özelliği sistem kaynaklarını sömürmesi ve pc'nin yavaş çalışmasına sebeb olmasıdır.Mavi ekran genelde en sotn bilgisayara yüklenen programdan kaynaklanır.Bir de şunu deneyin, sistem geri yükleme yapın ve enaz 1 hafta öncesine geri yükleyin.