Yardım Ekran zaman aşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
87
Arkadaşlar merhaba galaxy a32 telefonumda ekran zaman aşımım 2 dk olarak ayarlı, ancak birisiyle telefonda konuşuyorken (ses hoparlörde, sensör kaynaklı sönme değil ) ekran 15 sn de kararıyor buna nasıl çözüm bulurim?

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Arkadaşlar merhaba galaxy a32 telefonumda ekran zaman aşımım 2 dk olarak ayarlı, ancak birisiyle telefonda konuşuyorken (ses hoparlörde, sensör kaynaklı sönme değil ) ekran 15 sn de kararıyor buna nasıl çözüm bulurim?
Android kullanmayı bilmiyorum ama onun bir ayarı illaki vardır biraz kurcala

Reaksiyon puanı
1,766
Tek bildiğim ekran zaman aşımı ile ilgili değil
Bende aynı sorun var telefonu kapatacağım sürekli ekran gidiyor bi geliyor tam kapatçam yine gidiyor çok sinir bozucu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek bildiğim ekran zaman aşımı ile ilgili değil
Bende aynı sorun var telefonu kapatacağım sürekli ekran gidiyor bi geliyor tam kapatçam yine gidiyor çok sinir bozucu :D

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Samsung'un ekran ayarları kısmında akıllı bekleme diye bir ayar olması lazım. Bu her modelde var mıdır bilmiyorum ancak bir bakın. Bu ayarı açarsanız, siz ekrana baktığınız sürece ekran kapanmıyor. Sanırım bunu ön kamera sayesinde yapıyordu. Bu ayar cihazınızda varsa bir yapın. Tabii bu ayar telefon görüşmesi esnasında geçerliyse. Gene de bir deneyin, belki olur. Öte yandan bir not düşmek istiyorum. AMOLED panele sahip cihazlarda ekran zaman aşımının daha kısa süre olması önerilir. AMOLED yanığını engellemek amacıyla yapılır.