Arkadaşlar merhaba galaxy a32 telefonumda ekran zaman aşımım 2 dk olarak ayarlı, ancak birisiyle telefonda konuşuyorken (ses hoparlörde, sensör kaynaklı sönme değil ) ekran 15 sn de kararıyor buna nasıl çözüm bulurim?
Android kullanmayı bilmiyorum ama onun bir ayarı illaki vardır biraz kurcalaArkadaşlar merhaba galaxy a32 telefonumda ekran zaman aşımım 2 dk olarak ayarlı, ancak birisiyle telefonda konuşuyorken (ses hoparlörde, sensör kaynaklı sönme değil ) ekran 15 sn de kararıyor buna nasıl çözüm bulurim?
Samsung'un ekran ayarları kısmında akıllı bekleme diye bir ayar olması lazım. Bu her modelde var mıdır bilmiyorum ancak bir bakın. Bu ayarı açarsanız, siz ekrana baktığınız sürece ekran kapanmıyor. Sanırım bunu ön kamera sayesinde yapıyordu. Bu ayar cihazınızda varsa bir yapın. Tabii bu ayar telefon görüşmesi esnasında geçerliyse. Gene de bir deneyin, belki olur. Öte yandan bir not düşmek istiyorum. AMOLED panele sahip cihazlarda ekran zaman aşımının daha kısa süre olması önerilir. AMOLED yanığını engellemek amacıyla yapılır.Arkadaşlar merhaba galaxy a32 telefonumda ekran zaman aşımım 2 dk olarak ayarlı, ancak birisiyle telefonda konuşuyorken (ses hoparlörde, sensör kaynaklı sönme değil ) ekran 15 sn de kararıyor buna nasıl çözüm bulurim?