Ekran sürekli donuyor

mehmet119

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar dün aldığım bilgisayarı bugün win 10 64 bite çevirdim ama artık bilgisayarı 5-10 dk arası kullandıktan sonra ekran donuyor. Kasa çalışıyor içerde fanlar dönüyor ama ekran olduğu yerde takılmış mouse,klavyeyi hareket ettiremiyorum acaba indirdigim iso dosyasındamı sorun var yardımcı olabilirmisiniz. Dün 32 bitteydim bugün 64 e geçtikten sonra bunlar olmaya başladı.Bilgisayarcıya gidiyom adam bana win 10 işletim sistemi satmaya çalışıyor 500 liraya yoksa onumu almalıyım ne yapmalıyım ?:oops::oops:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Öncelikle adam seni bayağı kazıklamaya çalışmış çünkü internette 50 TL ye OEM key mevcut. ISO dosyasını nereden indirdin? Sürücüleri nasıl güncelledin?

mehmet119

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Vatan bilgisayardan aldım bilgisayarı toplamayı ve driver güncellemelerini adamlar yaptı sonra ben eve getirip win 10 yukledim.iso dosyasını internetten indirdim softlay diye biyerden indirdim ama sabah format atarken yanlışıkla güncellemeleri silmiş olabilirmiyim?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Öncelikle bu linkini verdiğim programı indir ve en az 8 GB flaş belleğe program aracılığıyla yazdırma işlemini yap. Microsoft'un orijinal aracıdır ve orijinal ISO dosyası indirir. Daha sonra 64 bit Windows 10 Pro kurduktan sonra masaüstüne ulaşınca Windows Update ile bütün sürücüleri güncelle. Bu biraz zaman alabilir çünkü bilgisayar 1-2 kere kendini yeniden başlatacaktır. En son ise linkini bıraktığım yerden Windows 10 Key satın alıp girebilirsin.

Windows 10'u İndirin

Windows 10 Professional Satın Al - %80’e Varan İndirim Fırsatı

Erhanylmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Öncelikle bu linkini verdiğim programı indir ve en az 8 GB flaş belleğe program aracılığıyla yazdırma işlemini yap. Microsoft'un orijinal aracıdır ve orijinal ISO dosyası indirir. Daha sonra 64 bit Windows 10 Pro kurduktan sonra masaüstüne ulaşınca Windows Update ile bütün sürücüleri güncelle. Bu biraz zaman alabilir çünkü bilgisayar 1-2 kere kendini yeniden başlatacaktır. En son ise linkini bıraktığım yerden Windows 10 Key satın alıp girebilirsin.

Windows 10'u İndirin

Windows 10 Professional Satın Al - %80’e Varan İndirim Fırsatı
Selamlar bendede aynı sorun var 2. El topladım ben sistemi durduk yere bazen 10dk bazen 3-4 saat sonra kilitkeniyor windows 10 64 bit.hdd sentinelden baktım performans falan %100 görünüyoe memtest ilede test yaptım yine birşey çıkmadı driverları w10 kendisi attı ben ekran kartını güncelledim w10 unkiler yanlış olabilir mi ? Sorun yazılımsal mıdır temiz bi format ve driverları güvenli şekilde güncellesem düzelir mi ? Bazende mavi ekran verip clock watchdog timeout geliyor ekrana.