8 Haziran 2015 #1 K Kariyer987 Öğrenci Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Bilgisayar açılıyor ama gördüğünüz gibi çizik çizik seyler oluyor bilgisayar açıldığı anda lütfen bi yardım hal care bulum kafayi yemek üzereyim
Bilgisayar açılıyor ama gördüğünüz gibi çizik çizik seyler oluyor bilgisayar açıldığı anda lütfen bi yardım hal care bulum kafayi yemek üzereyim
8 Haziran 2015 #2 honline Profesör Katılım 3 Ocak 2009 Mesajlar 4,744 Reaksiyon puanı 296 Puanları 263 Kariyer987 dedi ki: Bilgisayar açılıyor ama gördüğünüz gibi çizik çizik seyler oluyor bilgisayar açıldığı anda lütfen bi yardım hal care bulum kafayi yemek üzereyim Genişletmek için tıkla ... Malesef ekran kartın emekli olmuş. Fırınlama felan diyecekler olursa uğraşma derim
Kariyer987 dedi ki: Bilgisayar açılıyor ama gördüğünüz gibi çizik çizik seyler oluyor bilgisayar açıldığı anda lütfen bi yardım hal care bulum kafayi yemek üzereyim Genişletmek için tıkla ... Malesef ekran kartın emekli olmuş. Fırınlama felan diyecekler olursa uğraşma derim