Sen bilgisayar kullanmayı bırak.Selamlar, ben bilgisayarımda virüs var diye korkan biriyim. Bir siteye gireceğim zaman ekran klavyesi ile girsem virüs olsa da bilgilerime erişemezler değil mi?
Keylogger varsa erişebilir, dalga geçmeye gerek yok bilmiyor olabilirSelamlar, ben bilgisayarımda virüs var diye korkan biriyim. Bir siteye gireceğim zaman ekran klavyesi ile girsem virüs olsa da bilgilerime erişemezler değil mi?
Bilmediğinden mi bahsediyorum sence ? Aç konularına bak bi?Keylogger varsa erişebilir, dalga geçmeye gerek yok bilmiyor olabilir
Hocam vallahi bukadar takıntılı olmanız cok kötü.bilgisiyarınızda virüs olmuş olsaydı o bilgisiyar zor acılıyordu yani emin olunki o pc cok yavaş olur başka seylerde var anlamanız icin yani ille anlardınız sizinki şüphe yani oldugundand bile emin degilsiniz size önerim bukadar takıntılıysanız birkere bilerek pcenize virüs bulaştırın yani anca korkunuz gider.Selamlar, ben bilgisayarımda virüs var diye korkan biriyim. Bir siteye gireceğim zaman ekran klavyesi ile girsem virüs olsa da bilgilerime erişemezler değil mi?
Hocam benim ikinci takıntım da dava edilmek. Bunu geçirmek için de dava mı edilmem gerekiyor.Hocam vallahi bukadar takıntılı olmanız cok kötü.bilgisiyarınızda virüs olmuş olsaydı o bilgisiyar zor acılıyordu yani emin olunki o pc cok yavaş olur başka seylerde var anlamanız icin yani ille anlardınız sizinki şüphe yani oldugundand bile emin degilsiniz size önerim bukadar takıntılıysanız birkere bilerek pcenize virüs bulaştırın yani anca korkunuz gider.
bu sadace sende degil türkiyedeki herkes bunu yaşıyor emin olHocam benim ikinci takıntım da dava edilmek. Bunu geçirmek için de dava mı edilmem gerekiyor.
bu sadace sende degil türkiyedeki herkes bunu yaşıyor emin ol