Ekran kendi kendine basıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nemo01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nemo01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar telefonum açıkken bi müddet sonra kendiliğinden basıyor ekranı kapatıp açınca düzeliyor yardımcı olursanız sevinirim

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ekran değişimi yapıldı mı? Şayet yapıldıysa yüksek ihtimal orjinal ürün kullanmamışlardır. Birde bu olay şarj aleti kullanırken artıyor mu?

Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonum açıkken bi müddet sonra kendiliğinden basıyor ekranı kapatıp açınca düzeliyor yardımcı olursanız sevinirim
Telefonu fabrika ayarlarına tekrar döndürmeyi denemelisin .
--- Gönderi Güncellendi ---
Telefonu fabrika ayarlarına tekrar döndürmeyidenemelisin .

Nemo01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekran değişimi yapıldı mı? Şayet yapıldıysa yüksek ihtimal orjinal ürün kullanmamışlardır. Birde bu olay şarj aleti kullanırken artıyor mu?
evet şarjda daha fazla artıyor
Telefonu fabrika ayarlarına tekrar döndürmeyi denemelisin .
Telefonu fabrika ayarlarına tekrar döndürmeyidenemelisin .
Denedim bi müdet düzeldi sonra tekrar aynı

Reaksiyon puanı
34
evet şarjda daha fazla artıyor

Denedim bi müdet düzeldi sonra tekrar aynı
Ekran değişimini nerede yaptırdın servise mi verdin yoksa telefoncuya felan mı?
Eğer telefoncuya felan verdiysen orjinal bir ürün kullanmamış arkadaşın dediği gibi.
Ben telefonumun garantisi olduğu için bir sıkıntıda hemen oraya gönderiyorum. Telefonculara güven olmaz.

Son düzenleme:

ufukbarn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum. Daha öncelerinde benimde başıma gelmişti bu olay. Telefon şarjda iken bir harf 3 4 defa ardarda basıyordu. Güncelleme yaptıktan sonra düzeldi. Ama şuan telefonun dokunmatik ekranında bir problem var. Orta kısımlarda bir yer çalışmıyor resmen. Android 8 e güncelledikten sonra bu problemi yaşamaya başladım. Her hangi bir fikri olan varsa bana da yardımcı olabilir misiniz?