Soru Ekran kartını takamıyorum

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Hayatımda ilk defa pc aldım ve ekran kartj ayrı geldi bir sürü video izledim anakart taki kilidi açtım ama 6500xt h510pro ana karta takamıyorum bir diş boşta kalıyor kartı kaydırabildiğim kadar sola kaydırdım en çok bu kadar gidiyor
IMG_20221223_183315.jpg

Çözüm
Arkadaşlar dünden beri deniyorum fakat nafile durumun benim ile alakası yok. Youtube sayısını bilmediğim kadar video izledim olmuyor. Adamların dişleri yuvaya direk giriyor ama benim dişlerim yuvanın üstüne denk gelmiyor sola itebildiğim kadar ittim ama yok. Küçük bir pay ile birazı dışarıda kalıyor yuvanın üstüne girmiyor kasanın solundaki portların çıkış yapacağı yerin sola doğru esnettim fakat ginede olmuyor nerede hata yapıyorum bilmiyorum ana kartı sökmektende korkuyorum bir şey olur diye hiçbir yerde çözüm yok kimse yaşamamış bu sorunu neden uymuyor anlamadım i
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uğraştım baya bir yaptım sonunda
Ana kartı çıkardım ekran kartını taktım ana kartı geri taktım ve oldu.
İtopya çalışanları fazla sıkmış ana kartı...

indruppel

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
14
netten bakmadım ama desteklemiyor olabilir mi? test edip mi gönderildi?dişlere zarar vermeyin, bi bilgisayarcıya götürün.

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
netten bakmadım ama desteklemiyor olabilir mi? test edip mi gönderildi?dişlere zarar vermeyin, bi bilgisayarcıya götürün.
Test edildi mi bilmiyorum itopyadan aldım uyumsuz olması imkansız internettenden baktım uyuyorlar birbirlerine sola ittiremiyorum acaba kasa ile ilgili olabilir mi

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Fotoğrafta nereye baktığımıza dair bile bir fikrim yok. Bir kaç farklı açıdan çekim yapın.
Buradan pek bir şey diyemiyoruz, sol tarafı da gösterebilir misin anormal bir durum var mı merak ettim.
Normalde sola biraz zorlayınca tık girer o. GPU ile anakart arasındaki boşluğa girdi mi hdmi vs. çıkışının olduğu yer
Screenshot_2022-12-23-20-48-47-88.jpg
IMG_20221223_204910.jpg
Screenshot_2022-12-23-20-48-05-53.jpg
Screenshot_2022-12-23-20-47-37-02.jpg

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Az ittirsen giricek o :D :D

Tavsiyem sola doğru daya öyle it.
Hocam ittiriyorum ama dişlerden sürekli sürtünme sesi geliyor kırılacak diye korkuyorum bıraktığım an kendini sağa itip sıkışıyor kırılıcak gibi oluyor

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Arkadaşlar dünden beri deniyorum fakat nafile durumun benim ile alakası yok. Youtube sayısını bilmediğim kadar video izledim olmuyor. Adamların dişleri yuvaya direk giriyor ama benim dişlerim yuvanın üstüne denk gelmiyor sola itebildiğim kadar ittim ama yok. Küçük bir pay ile birazı dışarıda kalıyor yuvanın üstüne girmiyor kasanın solundaki portların çıkış yapacağı yerin sola doğru esnettim fakat ginede olmuyor nerede hata yapıyorum bilmiyorum ana kartı sökmektende korkuyorum bir şey olur diye hiçbir yerde çözüm yok kimse yaşamamış bu sorunu neden uymuyor anlamadım i

Uğraştım baya bir yaptım sonunda
Ana kartı çıkardım ekran kartını taktım ana kartı geri taktım ve oldu.
İtopya çalışanları fazla sıkmış ana kartı kaydıracak yer kalmamış.

Son düzenleme:
Çözüm