Hayatımda ilk defa pc aldım ve ekran kartj ayrı geldi bir sürü video izledim anakart taki kilidi açtım ama 6500xt h510pro ana karta takamıyorum bir diş boşta kalıyor kartı kaydırabildiğim kadar sola kaydırdım en çok bu kadar gidiyor
Test edildi mi bilmiyorum itopyadan aldım uyumsuz olması imkansız internettenden baktım uyuyorlar birbirlerine sola ittiremiyorum acaba kasa ile ilgili olabilir minetten bakmadım ama desteklemiyor olabilir mi? test edip mi gönderildi?dişlere zarar vermeyin, bi bilgisayarcıya götürün.
Buradan pek bir şey diyemiyoruz, sol tarafı da gösterebilir misin anormal bir durum var mı merak ettim.sola ittiremiyorum acaba kasa ile ilgili olabilir mi
Fotoğrafta nereye baktığımıza dair bile bir fikrim yok. Bir kaç farklı açıdan çekim yapın.
Buradan pek bir şey diyemiyoruz, sol tarafı da gösterebilir misin anormal bir durum var mı merak ettim.
Normalde sola biraz zorlayınca tık girer o. GPU ile anakart arasındaki boşluğa girdi mi hdmi vs. çıkışının olduğu yer
netten bakmadım ama desteklemiyor olabilir mi? test edip mi gönderildi?dişlere zarar vermeyin, bi bilgisayarcıya götürün.
Az ittirsen giricek o
Tavsiyem sola doğru daya öyle it.Az ittirsen giricek o![]()
![]()
Hocam ittiriyorum ama dişlerden sürekli sürtünme sesi geliyor kırılacak diye korkuyorum bıraktığım an kendini sağa itip sıkışıyor kırılıcak gibi oluyorAz ittirsen giricek o![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiyem sola doğru daya öyle it.
Yarısı giriyor devamı girmiyorEkli dosyayı görüntüle 176405
Kartın ucu buraya giriyor mu?
Ek olarak aradaki boşluk aşırı darYarısı giriyor devamı girmiyor