Ekran Kartında Sorun Mu Var ?

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aslında problem şu ;

Mozilla firefox kullanırken facebookta fotoğraflara bakınca hop diye ekran şöyle oluyor ,

p37kp.jpg

O an ekranı çizgi çizgi mavi beyaz (ekranda ne varsa onun rengine) kitliyor kalıyor.

Ekran kartı HD 7950 DC2 Ti..Ben bu sorunu şöyle çözdüm ama ekran kartında sorun var mı yok mu aklımı kurcalıyor..

Amd Overdireve Catalyst Center den , GPU saatini , GPU belleğini en düşüğe aldım. Hiç birşekilde bir daha böyle bir ekran gelmedi.Ama şimdi de düşük mü kullanıyorum neden böyle oluyor sorun ekran kartında mı acaba ? Diye düşünüyorum..

Tecrübe eden arkadaşlar var mı ? Yok yere servise de göndermek istemiyorum.Ekran kartı da biliyosunuz pahalı birşey şaşırdım kaldım..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş teknik bir sorun var galiba en garantisi servise götür derim yinede sen bilin arıya vermede pc ni inşallah düzelir

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Düşük olması sorun yaratmaz,ekran kartın çok iyi bir kart zaten normal bir şekilde kullanmaya devam et.

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ram ile ekran kartı çakışıyor olabilir ram hızın kaç? overclock yapılmış durumda mı ramlerde?

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Herkes de aynı şeyi yapıyor mu acaba ? En son sitesindeki versiyon ile güncelledim. Biliyorum ki burada 7950 kullanan birçok kullanıcı var.Anakart MSI GD65

ASUS 7950 DC2 Ti

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ram ile ekran kartı çakışıyor olabilir ram hızın kaç? overclock yapılmış durumda mı ramlerde?

Ram ile ekran kartının çakışması.. Hmm. Ramler burada 8GB Dual 1600Mhz.. Overclock hiç birisinde yapılmadı.

Ekran kartının kutusunda , Overclocked yazıyor Overclocklu geliyor sanırım herkese onunla alakalı bir sorun olabilir mi acaba ? Ramler GSKILL 1600 MHZ 2X4GB Dual Kit Sniper

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ram ile ekran kartı çakışması mı? bu tür şeyleri nasıl uydurursunuz anlamam.