efeefe26
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Ekran kartına görüntü gelmiyor ne yapabilirim?
Ayneennn katılıyorumSelam efe,
Ekran kartına değil monitöre görüntü gelmez. Birden fazla sebebi vardır;
Arızalı ram,
Düzgün takılmamış ram,
Arızalı ekran kartı,
Düzgün takılmamış ekran kartı,
Arızalı anakart,
Kablosu takılmamış monitör,
Elektrik beslenmemiş monitör gibi.
Son zamanlarda ne gibi değişiklikler yaptın bilgisayarında ?
en son pc yi temizledim sonra format attım ama ekran kartının fanlarıda çalışıyor???Selam efe,
Ekran kartına değil monitöre görüntü gelmez. Birden fazla sebebi vardır;
Arızalı ram,
Düzgün takılmamış ram,
Arızalı ekran kartı,
Düzgün takılmamış ekran kartı,
Arızalı anakart,
Kablosu takılmamış monitör,
Elektrik beslenmemiş monitör gibi.
Son zamanlarda ne gibi değişiklikler yaptın bilgisayarında ?
bende aynı sorunu yaşıyorum hdmi girişi ile dene birdeen son pc yi temizledim sonra format attım ama ekran kartının fanlarıda çalışıyor???
Pc suyla temizlediysen FAATİHAen son pc yi temizledim sonra format attım ama ekran kartının fanlarıda çalışıyor???
bulabilirsen eğer dene monitörde genelde hdmi girişi olmaz ama televizyona takabilirsin sorun vgada olabilirMesaj otomatik birleştirildi:
hdmi yok bende
onboard denedin mi bu arada ?Mesaj otomatik birleştirildi:
hdmi yok bende
şu an ayle A Y L E için inteli kullanıyorum AİLE DEĞİL A Y L Ebende aynı sorunu yaşıyorum hdmi girişi ile dene birde
bişey dicem onboard ne bilmiyorumbulabilirsen eğer dene monitörde genelde hdmi girişi olmaz ama televizyona takabilirsin sorun vgada olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
onboard denedin mi bu arada ?
televizyona taksam ben gg olurum knkbulabilirsen eğer dene monitörde genelde hdmi girişi olmaz ama televizyona takabilirsin sorun vgada olabilir
onboard denedin mi bu arada ?
işlemcinin kendine ait bir ekran kartı vardır o kısma onboard deniliyor. Şimdi işlemciden ekran kartını çıkar ve kasanın arkasındaki diğer vga girişine tak bakalım çalışıcak mışu an ayle A Y L E için inteli kullanıyorum AİLE DEĞİL A Y L E
bişey dicem onboard ne bilmiyorum
onla yazıyorum şuan zaten .dişlemcinin kendine ait bir ekran kartı vardır o kısma onboard deniliyor. Şimdi işlemciden ekran kartını çıkar ve kasanın arkasındaki diğer vga girişine tak bakalım çalışıcak mı
:d büyük ihtimalle vga girişi bozuktur . Bu aralar nedense herkes aynı sorunu yaşıyor bence bilerek ekran kartlarını çökertiyorlar yenisini alalım diye :donla yazıyorum şuan zaten .d
QWERQWREQW ama vga önceden çok iyidi ama 19 yıldır kullanıyorum qerqw:d büyük ihtimalle vga girişi bozuktur . Bu aralar nedense herkes aynı sorunu yaşıyor bence bilerek ekran kartlarını çökertiyorlar yenisini alalım diye :d
bende yaklaşık 10 senedir kullanıyordum ne olduysa birden oldu işte hemde bir anda bir sürü insana tesadüfe bakQWERQWREQW ama vga önceden çok iyidi ama 19 yıldır kullanıyorum qerqw