sametaydin2013
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Arkadaşlar ekran kartımın fanı dönmüyor bilgisayarı öyle çalıştırıyorum bişey olurmu ?
GeForce9400GTEkran kartınızın modeli nedir yeni bir model ise ısındığı zaman çalışıyor ama gerçekten bozuk ise 1dk'lık oyun yükü altında ekran gidecektir.
@Emir Aydın arkadaşımız diğer konuda önerdiği işlemci ve ekran kartı gayet güncel ve güçlü bir sistem onu düşünmeniz daha iyi olucaktır.GeForce9400GT
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani ekran kartım bozulurmu ? onu çıkartıp yeni bir fanı çalışan ekran kartımı takayım?
Bencede Banada Mantıklı geldi =D@Emir Aydın arkadaşımız diğer konuda önerdiği işlemci ve ekran kartı gayet güncel ve güçlü bir sistem onu düşünmeniz daha iyi olucaktır.
oyun oynuyorum ama bişey olmuyo bilmiyorum sizce değiştirmelimiyim yedek var bende fanı çalışıyor onumu takmalıyım =DFan calismiyorsa bozuktur.Bu şekilde oyuna girersen bilgisayar kendini kapatır çünkü ekran kartı isinmistir,ekran kartını korur yani.Belki ekran kartı o kadar ısınmaz ve oyun oynamaya devam edebilirsin ancak bu düşük bir ihtimal.
Bir ihtimal ekran kartı çok ısınıp bozula da bilir ancak bu coook düşük bir ihtimal.
Yedegin modeli ne ?oyun oynuyorum ama bişey olmuyo bilmiyorum sizce değiştirmelimiyim yedek var bende fanı çalışıyor onumu takmalıyım =D
Oda aynı model =D NVIDIA Geforce9400GTYedegin modeli ne ?
O zaman onu tak ?Bu kart boşu boşuna sıcakta çalışmasın.Oda aynı model =D NVIDIA Geforce9400GT
OKey =DO zaman onu tak ?Bu kart boşu boşuna sıcakta çalışmasın.
Rica ederim ?OKey =D
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler =)
ayn temizledim =Dbozulur tabi aşırı ısınırsa ekran kartı mefta olabilir fanı temizledinizmi tozlardan dolayı dönmüyor olabilir.