Ekran Kartımın fanı dönmüyor, sorun oluşturur mu ?

sametaydin2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar ekran kartımın fanı dönmüyor bilgisayarı öyle çalıştırıyorum bişey olurmu ?

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Ekran kartınızın modeli nedir yeni bir model ise ısındığı zaman çalışıyor ama gerçekten bozuk ise 1dk'lık oyun yükü altında ekran gidecektir.

sametaydin2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ekran kartınızın modeli nedir yeni bir model ise ısındığı zaman çalışıyor ama gerçekten bozuk ise 1dk'lık oyun yükü altında ekran gidecektir.
GeForce9400GT
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani ekran kartım bozulurmu ? onu çıkartıp yeni bir fanı çalışan ekran kartımı takayım?

yedek bir ekran kartım var fanı çalışıyor ses yapıyor diye kullanmıyorum =D

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
GeForce9400GT

yani ekran kartım bozulurmu ? onu çıkartıp yeni bir fanı çalışan ekran kartımı takayım?
@Emir Aydın arkadaşımız diğer konuda önerdiği işlemci ve ekran kartı gayet güncel ve güçlü bir sistem onu düşünmeniz daha iyi olucaktır.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Fan calismiyorsa bozuktur.Bu şekilde oyuna girersen bilgisayar kendini kapatır çünkü ekran kartı isinmistir,ekran kartını korur yani.Belki ekran kartı o kadar ısınmaz ve oyun oynamaya devam edebilirsin ancak bu düşük bir ihtimal.
Bir ihtimal ekran kartı çok ısınıp bozula da bilir ancak bu coook düşük bir ihtimal.

sametaydin2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Fan calismiyorsa bozuktur.Bu şekilde oyuna girersen bilgisayar kendini kapatır çünkü ekran kartı isinmistir,ekran kartını korur yani.Belki ekran kartı o kadar ısınmaz ve oyun oynamaya devam edebilirsin ancak bu düşük bir ihtimal.
Bir ihtimal ekran kartı çok ısınıp bozula da bilir ancak bu coook düşük bir ihtimal.
oyun oynuyorum ama bişey olmuyo bilmiyorum sizce değiştirmelimiyim yedek var bende fanı çalışıyor onumu takmalıyım =D

İbrahim ilhan

Asistan
Reaksiyon puanı
59
bozulur tabi aşırı ısınırsa ekran kartı mefta olabilir fanı temizledinizmi tozlardan dolayı dönmüyor olabilir.

sametaydin2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
bozulur tabi aşırı ısınırsa ekran kartı mefta olabilir fanı temizledinizmi tozlardan dolayı dönmüyor olabilir.
ayn temizledim =D

sorun yok diğer ekram kartımı taktım onun ki dönüyor =D yorumun için teşekkürler =)