Ekran Kartımı Yükseltmek İstiyorum Lütfen Bilen Birileri Yardımcı Olabilirmi?

sefaasker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ben geçen kış bir laptop aldım "Dell inspiron" marka 4gb ram 1gb ekran kartı. Fakat oyunlarda istediğim performansı alamıyorum ve yükseltmek istiyorum fakat bende 2 ayrı ekran kartı gözüküyor bu durumda ne değişir? ayrıca yükseltmek için servise mi göndermeliyim? servis sorun çıkarırmı? (garanti ile ilgili felan) tavsiye edebileceğiniz ekran kartları varmı? (2GB Düşünüyorum)

işte bizim külüstür:

2rpwlg5.jpg

Yardımcı Olabilirseniz gerçekten çok sevinirim herkese iyi günler iyi forumlar.

orionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin laptop da 2 tane ekran kartı var. Genelde İntel in ekran kartını kullanıyor. İntel yetersiz kaldığı zaman AMD ekran kartına geçiş yapıyor ama bu oyunlar da olduğu zaman kasma filan yapıyor. Masaüstünde sağ tıklayıp Grafik Özelliklerinden oynayacağın oyunun veya oyunların .exe sini orada belirtip Performasını da Yüksek yaptığın zaman oyunlarda artık sorun yaşamazsın.

sefaasker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu yapıyorum her oyunda fakat şimdi ROME II oynuyorum "Medium" ayarını zor kaldırıyor erkan kartı...

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Merhabalar ben geçen kış bir laptop aldım "Dell inspiron" marka 4gb ram 1gb ekran kartı. Fakat oyunlarda istediğim performansı alamıyorum ve yükseltmek istiyorum fakat bende 2 ayrı ekran kartı gözüküyor bu durumda ne değişir? ayrıca yükseltmek için servise mi göndermeliyim? servis sorun çıkarırmı? (garanti ile ilgili felan) tavsiye edebileceğiniz ekran kartları varmı? (2GB Düşünüyorum)

işte bizim külüstür:

2rpwlg5.jpg

Yardımcı Olabilirseniz gerçekten çok sevinirim herkese iyi günler iyi forumlar.

Notebooklar da ekran kartı değişimi her model de olmaz, olsa bile bu baya maliyetli olur.. Ayrıca 2 gb ekran belleğine sahip bir kartın bilgisayarınıza hiç bir performansı olmayacaktır..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Laptopunuz mxm uyumlu değil. Yani ekran kartınız anakarta gömülü olduğu için değiştiremezsiniz..