Ekran kartımı yeniliyorum tavsiyeniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aNTv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımdan memnunum ancak malum yenı nesil oyunların d11 yüzünden kasma oluyor oynayamıyorum açıkcası şimdiki ekran kartım 9800gt ekran kartımı yeniliyorum, zaten xbox 360 ve ps4üm var ama bilsiyarında ekran kartını yenılemek lazım arada oyunlarda sıkıntı çıkarmaya başladı malum 3 senelik kart. :)
Önerileriniz nelerdir şuanki oyunları çalıştırsın yeter fifa 15 , gta v falan malum sonuçta bilgisayarda korsan oyun denemeden orjinal oyun almıyorum konsolumu.
şuanki sistem özelliklerim:
intel core quad q8300 hyper ram dd3 4gb önerilerinizi bekliyorum ekran kartı 300 tl yi gezmezse iyi olur :D bu yıl idare etsin

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok canım sıkıntı çıkarmaz.
gayet güzel böyle uyum sağlarmı diye öğrenebileceğim bir site varmı, kasayı toplattığımda adama sormustum ddr5 ekran kartı takabilirmiyim diye bana ddr3 sistem sıkıntı çıkartır demişti :)

Mr.Awesome

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gayet güzel böyle uyum sağlarmı diye öğrenebileceğim bir site varmı, kasayı toplattığımda adama sormustum ddr5 ekran kartı takabilirmiyim diye bana ddr3 sistem sıkıntı çıkartır demişti :)

Sorun çıkarmaz. Bellekler ile ekran kartının slotları bağlantılı değil. Ekran kartlar PCI slotu kulanırlar ve ekran kartlarının geriye dönük destekleri vardır. İstersen DDR2 anakarta DDR5 ekran kartı takarsın sorun olmaz.

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu kartı beğendım umarım sorun çıkarmaz spariş verecem indirim günleri falan oluyormu

Hamdi Abi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımdan memnunum ancak malum yenı nesil oyunların d11 yüzünden kasma oluyor oynayamıyorum açıkcası şimdiki ekran kartım 9800gt ekran kartımı yeniliyorum, zaten xbox 360 ve ps4üm var ama bilsiyarında ekran kartını yenılemek lazım arada oyunlarda sıkıntı çıkarmaya başladı malum 3 senelik kart. :)
Önerileriniz nelerdir şuanki oyunları çalıştırsın yeter fifa 15 , gta v falan malum sonuçta bilgisayarda korsan oyun denemeden orjinal oyun almıyorum konsolumu.
şuanki sistem özelliklerim:
intel core quad q8300 hyper ram dd3 4gb önerilerinizi bekliyorum ekran kartı 300 tl yi gezmezse iyi olur :D bu yıl idare etsin

R7 260 ve GTX 750'in performansları benzerdir. Ancak GTX 750'nin daha az güç tüketimi ve daha az ısınma gibi artıları var:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...t-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html?srt=UP