Sorun işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir atı nin resmi sitesinden işletim sistemine uyan sürücüyü indir eğer yoksa başka sitelerden bulmaya çalış.Laptopumda harici ekran kartı olarak ATI Mobility Radeon HD 5470 var ama ne yaparsam yapayım güncelleyemiyorum. Birçok yere sordum ama olmuyor. Sanırım sorun donanımsal ama ne olabilir?
Windows 7 8.1 10 hepsinde denedim her olasılığı ama olmadı. Halbuki sitesinde Windows 7 64-Bit yazıyor :/Sorun işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir atı nin resmi sitesinden işletim sistemine uyan sürücüyü indir eğer yoksa başka sitelerden bulmaya çalış.
Hayır şuan 64-Bit kullanıyorum. Ayrıca sorun tam olarak şöyle. Kendi sitesi ya da AMD'nin sitesinden sürücüleri indiriyorum. Kurarken yarıya daha çeyreğine gelince ekran sim siyah oluyor ve USB bellek takınca gelen dıd dırı dıd sesi geliyor ve öyle sim siyah kalıyor bir süre sonrada aitkmpag.sys mavi ekranını veriyor.Senin pc kaç bit 32 bit olmasın
İçini açmayı bilmiyorum çünkü hp g62 de klavyeyide sökmem lazım neyse bilgisayarcıya götüreyim bari.O zaman donanımsal ekran kartı harici ise çıkar temizle birde öyle dene.