Ekran kartımdan yeterince verim alamıyorum

SucsuzGenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Başlıkta belirttiğim gibi ekran kartımdan yeterince verim alamıyorum mafi2 de yüksekte oynuyorum fakat arada fps düşüyor euro truck simulator2 de en yüksete oynıyamıyorum onuda yüksekte oynuyorum fps düşüyo şehire felan girince lambaları yakınca.

İşlemcim: AMD Athlon(tm) x2 270u procossor 2.00 GHz

Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6570 2gb 128bit

RAM: 4gb fakat anakarımda paylaşımlı ekran kartı var 2gb

Gorodrick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kartının 3d ayarlarına gir oradan kalite değerlerini performansa getir yardımcı olacaktır

boranztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunlarda fpsyi en cok etkileyen olay golgelerin kalitesi ve aa dir bu iki ayari bi tik asagi cekmek oyundan oyuna degisse de ortalama 9 10 fps kazandiricaktir

SucsuzGenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Oyunlarda fpsyi en cok etkileyen olay golgelerin kalitesi ve aa dir bu iki ayari bi tik asagi cekmek oyundan oyuna degisse de ortalama 9 10 fps kazandiricaktir

Gölge ayarlarını düşürdümde aa dediğin şey nedir ?:helpsmilie:

vindovs ikspi

Asistan
Reaksiyon puanı
18
bende istediğim verimi alamıyordum (1gb 64 bit intel hd graphics 2000 :D) sonra ekran klartımın 64 bit oldugunu öğrendim senin ekran kartına bakınca 128 bit gayet oyunları karşılar ama 2Ghz işlemcin var 2.50 olsa kasma azcık olsada giderdi sorunun ekran kartından değilde işlemcinden oldugunu sanıyorum ha birde ekran kartının sürücüsünü güncellemek daha verimli çalısmasını sağlayabilir