Ekran kartım yok Ne Alayım (Resimli)

amiqos55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iyi akşamlar hayırlı ramazanlar....
Bu konulara çok yabancıyım eski toplama bi pc vardı bende.Ekran kartı olmadan şuanda kullanıyorum fakat ekran kartsız olmuyor bende 128 mb veya 256 mb bi ekran kartı almayı düşünüyorum ama ya çalıştırmazsa diye almadım size danışayım dedim.Konu hakkında fazla bilgim yok.

AIDA32 ile birşeylerin resimleri çektim buraya atıyorum eksik bilgi verdiysem lütfen aşağıda söyleyin onunda resmini çekeyim ilgileneceğinizi biliyorum şimdiden teşekkürler :)

jeacanest213

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sıfırdan sistem dizmenin zamanı gelmiş bu sisteme parça alsanız bile sizi götürmez gidin vatan pc ye toplama kasa yaptırın uygun fiyata iyi bi pc alabilirsiniz

amiqos55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sıfırdan sistem dizmenin zamanı gelmiş bu sisteme parça alsanız bile sizi götürmez gidin vatan pc ye toplama kasa yaptırın uygun fiyata iyi bi pc alabilirsiniz

ya şuan o durumum yok 1-2 ay idare etmesi için lazım zaten önerebileceğiniz 2.el bi bir ekran kartı var mı

jeacanest213

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence bosuna hiç para verme 128 mb yada 256 mb suanki halinden hiçbi fark yapıcagını sanmıyorum 100 lira bosa verirsin söyliyim hiç ugrasma derim

amiqos55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki teşekkürler başka yorum yapıcak varmı.

bana şu senin sistemine uygundur diyen birini arıyorum arkadaşlar gittigidiyor-sanalpazar- gibi sitelerde gösterebilirseniz sevinirim.

Ka-Shar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben sana bi pc öneriyim aynısını alacam 1 haftaya sen de bak 1500 tl dell marka 8gb ddr3 ram 2gb nvidia geforce 820m ekran kartı win8 ve 1telebyte hafıza :thumbup1::dirol:

jeacanest213

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben sana bi pc öneriyim aynısını alacam 1 haftaya sen de bak 1500 tl dell marka 8gb ddr3 ram 2gb nvidia geforce 820m ekran kartı win8 ve 1telebyte hafıza :thumbup1::dirol:

o fiyata cok daha iyi performanslı bi laptop alınabilir ASUSX550LN Modeline bak GTX840M ekran kartı var 8gb ram i7 işlemcisi var tavsiye ederim hatta senin dediğin laptopdan daha ucuz ve arada marka farkıda var bu asus o dell :D