Ekran Kartım Meğer...

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
S
Arkadaşlar Kullandığım Laptopumu 4 yıldır kullanıyorum Özşanal adlı Mağazadan Aldım daha önce hiç içi açılmadı.Bunca zamandır 2 GB GT940 ekran kartım olduğunu sanarken dün yazmış olduğum vbscript programında İntel(R) HD Grapichs 520 1 GB olduğunu gösterdi inanamayıp dxdiag dan baktım ordada aynıydı şimdi nasıl bir yol izlemeliyim
Bi soğuk kola iç... Ya da Su. İyi kazık yemişsin :D

Atamİzindeyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Programlarda default olarak onboard ekran kartı kullanılır, sadece yüksek grafik isteyen uygulamalarda harici karta geçiş yapılır.
o yüzden senin onboard kartın kullanılıyor. geforce experience ile ya da nvidia control panel üzerinden her program için kullanma özelliğini aktif edersen orada 940 ı görürsün.
nasıl yapacam

Atamİzindeyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Programlarda default olarak onboard ekran kartı kullanılır, sadece yüksek grafik isteyen uygulamalarda harici karta geçiş yapılır.
o yüzden senin onboard kartın kullanılıyor. geforce experience ile ya da nvidia control panel üzerinden her program için kullanma özelliğini aktif edersen orada 940 ı görürsün.
direk program kurulmadı Nvıdıa GPU tanımlamadığı için

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
709
Arkadaşlar Kullandığım Laptopumu 4 yıldır kullanıyorum Özşanal adlı Mağazadan Aldım daha önce hiç içi açılmadı.Bunca zamandır 2 GB GT940 ekran kartım olduğunu sanarken dün yazmış olduğum vbscript programında İntel(R) HD Grapichs 520 1 GB olduğunu gösterdi inanamayıp dxdiag dan baktım ordada aynıydı şimdi nasıl bir yol izlemeliyim
Soğuk su iç 4 yıl olmuş zaten şuan almış olsaydın bile kutusu açıldığı için iade olmazdı.

tamerdanic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Yapman Gereken Çok Basit Aslında GT940M-GT940MX Hangi Ekran Kartıysa Sürücüsünü Onu Yükle Eğer Yüklenmiyorsa O Ekran Kartı Yoktur İstersen Fotoğraf At dxdiag hemde aygıt yöneticisi Biz Sana Söyleriz Burdan Büyük Geçmiş Olsun Böyle Bir Hikayem Benimde Vardı Bende PC İşlerini Böyle Böyle Öğrendim :) Kolay Gelsin

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
intel hd grafiks ile iyi performans alıyormsunuz bari (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

belki sürücüleri yüklü değildir isteseniz bir deneyin

Atamİzindeyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
intel hd grafiks ile iyi performans alıyormsunuz bari (!)

belki sürücüleri yüklü değildir isteseniz bir deneyin
nasıl yapcam ?

Yapman Gereken Çok Basit Aslında GT940M-GT940MX Hangi Ekran Kartıysa Sürücüsünü Onu Yükle Eğer Yüklenmiyorsa O Ekran Kartı Yoktur İstersen Fotoğraf At dxdiag hemde aygıt yöneticisi Biz Sana Söyleriz Burdan Büyük Geçmiş Olsun Böyle Bir Hikayem Benimde Vardı Bende PC İşlerini Böyle Böyle Öğrendim :) Kolay Gelsin
reis napabilirim yardımcı olurmusun

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Yani alırken kontrol etmeniz gerekirdi. Ama aklıma saçma birşey gelmiyor değil; ya ekran kartına birşey olup de aktif olduysa? Yaşanmayacak birşey değil çünkü.

YahyaAlver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
En azından sürücünü güncelle ve bios ayarlarından ekran kartını yükselt. Bari kazık yedin afiyet olsun :) .