ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
marka,model ne?
Bi soğuk kola iç... Ya da Su. İyi kazık yemişsinArkadaşlar Kullandığım Laptopumu 4 yıldır kullanıyorum Özşanal adlı Mağazadan Aldım daha önce hiç içi açılmadı.Bunca zamandır 2 GB GT940 ekran kartım olduğunu sanarken dün yazmış olduğum vbscript programında İntel(R) HD Grapichs 520 1 GB olduğunu gösterdi inanamayıp dxdiag dan baktım ordada aynıydı şimdi nasıl bir yol izlemeliyim
nasıl yapacamProgramlarda default olarak onboard ekran kartı kullanılır, sadece yüksek grafik isteyen uygulamalarda harici karta geçiş yapılır.
o yüzden senin onboard kartın kullanılıyor. geforce experience ile ya da nvidia control panel üzerinden her program için kullanma özelliğini aktif edersen orada 940 ı görürsün.
direk program kurulmadı Nvıdıa GPU tanımlamadığı içinProgramlarda default olarak onboard ekran kartı kullanılır, sadece yüksek grafik isteyen uygulamalarda harici karta geçiş yapılır.
o yüzden senin onboard kartın kullanılıyor. geforce experience ile ya da nvidia control panel üzerinden her program için kullanma özelliğini aktif edersen orada 940 ı görürsün.
Soğuk su iç 4 yıl olmuş zaten şuan almış olsaydın bile kutusu açıldığı için iade olmazdı.Arkadaşlar Kullandığım Laptopumu 4 yıldır kullanıyorum Özşanal adlı Mağazadan Aldım daha önce hiç içi açılmadı.Bunca zamandır 2 GB GT940 ekran kartım olduğunu sanarken dün yazmış olduğum vbscript programında İntel(R) HD Grapichs 520 1 GB olduğunu gösterdi inanamayıp dxdiag dan baktım ordada aynıydı şimdi nasıl bir yol izlemeliyim
nasıl yapcam ?intel hd grafiks ile iyi performans alıyormsunuz bari (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
belki sürücüleri yüklü değildir isteseniz bir deneyin
reis napabilirim yardımcı olurmusunYapman Gereken Çok Basit Aslında GT940M-GT940MX Hangi Ekran Kartıysa Sürücüsünü Onu Yükle Eğer Yüklenmiyorsa O Ekran Kartı Yoktur İstersen Fotoğraf At dxdiag hemde aygıt yöneticisi Biz Sana Söyleriz Burdan Büyük Geçmiş Olsun Böyle Bir Hikayem Benimde Vardı Bende PC İşlerini Böyle Böyle ÖğrendimKolay Gelsin
Yani alırken kontrol etmeniz gerekirdi. Ama aklıma saçma birşey gelmiyor değil; ya ekran kartına birşey olup de aktif olduysa? Yaşanmayacak birşey değil çünkü.Arkadaşlar Kullandığım Laptopumu 4 yıldır kullanıyorum Özşanal adlı Mağazadan Aldım daha önce hiç içi açılmadı.Bunca zamandır 2 GB GT940 ekran kartım olduğunu sanarken dün yazmış olduğum vbscript programında İntel(R) HD Grapichs 520 1 GB olduğunu gösterdi inanamayıp dxdiag dan baktım ordada aynıydı şimdi nasıl bir yol izlemeliyim
Burası sorunları çözmek için var zaten sen ne sandın burayı.Bu senin sorunun.
Burası sorunları çözmek için var zaten sen ne sandın burayı.