Ekran Kartım Kömür Oldu

alpersan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaşlar dün gece olağanüstü bir olay yaşadım ve bugun uyuyamadım. Olay şuydu ;

Gece Saat 01:45 di ve Birden bire odamın ışığı kapanıp söndü kapanıp söndü hızlı bir şekilde ve sonra elektrikler kesildi ve dışardan çok büyük bir patlama sesi duydum acayip korktum. Ardından
Yaklaşık 3 saat sonra elektrikler tekrar geldi. Neyse bi 10-15 dk sonra pcyi açayım dedim ve pc açıldı ardından 3-4 dk sonra bilgisayardan siyah dumanlar yükselmeye başladı ve ekran gitti bende panikle pcnin fişini çektim. Sonra pcnin içini açıp baktım ve ne göreyim ekran kartımın ortası kömür olmuş ekran kartımın fanı resmen erimiş. ve bi daha pcyi açamadım ekran kartım gitti ekran kartım sapphire hd6750 idi daha yeni almıştım 2 ay olmadı alalı garantiye versem düzeltirlermi?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Kartın kendisi kömür olduysa nasıl düzeltecekler ben de merak ediyorum :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,162
Ekran kartının fotoğrafını paylaşabilir misin? Merak ettim.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Senin ekran kartın değil güç kaynağın bozulmuştur. O bahsettiğin duman enerjinin ilk girdiği yerden gelir. Ekran kartına kadar bu şekilde gitse maazallah masayı bile yakar :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Geçmiş olsun bu arada

Edit : esa mesajları iyi oku. Adam fanı bile erimiş diyoo :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
sen genede servise ver bağır azarla satacağınız ekran kartının ta... pci-e güç kablosunu ters takayım gibi otantik kötü sözler söyle(sadece ürüne yönelik) kendi kendine yandı anakartı ve psu'yu da yaktı 2000lira zararım var almaz olaydım bu kartı diye bas kalayı.
*yanma garanti dışı diye tutturursalar kartı servisin ortasına at zippo benzini ile yak mümkünse tvciler olsun.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Çok merak ettim ekran kartı okadar yanamaz ya :S Fotoğrafını paylaşırmısın.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bence senin pc komple pert ..

2-3 Bin TL verip bilgisayarı alırken yanında 100TL daha verip bir ups cihazı almayı öğrenmemiz gerek artık.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
garanti kapsamına girmz geçmiş olsun...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Kesinlikle garantiye girmez geçmiş olsun bence poweri test etmeden voltaj ölçümü yaptırmadan yeni ekran kartı takma onuda yakarsın anakartındanda şüpheliyim

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sen genede servise ver bağır azarla satacağınız ekran kartının ta... pci-e güç kablosunu ters takayım gibi otantik kötü sözler söyle(sadece ürüne yönelik) kendi kendine yandı anakartı ve psu'yu da yaktı 2000lira zararım var almaz olaydım bu kartı diye bas kalayı.
*yanma garanti dışı diye tutturursalar kartı servisin ortasına at zippo benzini ile yak mümkünse tvciler olsun.

[emoji16]

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yeni bir sistem toplamanın zamanı gelmiş diye düşünüyorum :D
Bu arada geçmiş olsun garanti kapsamına girmez kullanıcı hatası olarak kayda geçer :(