Berken Atılgan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Toplam bellek VRAM ile paylaşılan belleğin toplamıdır. Ekran kartının hafızası VRAMdir.6 gb ama yinede arama çubuğuna dxdiag yaz çıkan yere gir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Edit: Sonra ekran sekmesine tıkla toplam bellek diye yazar .
Paylaşılan ???? yanlış bilgi ekran kartını soruyor ne kadar paylaştığını değil.Ekran kartınız 2 GB. Paylaşılan bellek GPUnun VRAMinin yetmediği durumlarda bilgisayarın RAMinden kullanabileceği miktardır.
Adam toplam belleği soruyor. AMA senin dediğinde olabilirEkran kartınız 2 GB. Paylaşılan bellek GPUnun VRAMinin yetmediği durumlarda bilgisayarın RAMinden kullanabileceği miktardır.
Toplam bellek VRAM ile paylaşılan belleğin toplamıdır. Ekran kartının hafızazı VRAMdir.
6 gb ama yinede arama çubuğuna dxdiag yaz çıkan yere gir
Edit: Sonra ekran sekmesine tıkla toplam bellek diye yazar .
Arkadaşım 6 gb değil lütfen bilmeden yazma ekran kartının VRAMi 2 gb. Paylaşılan bellek VRAMin yetmediği durumlarda bilgisayarın RAMinden gelir.ekran kartın muhteşem merak etme krdşm 6 gb
vram yani sanal bellek 2 gb rayrılmış bu çok iyi
Ekran kartım kaç Gb sorusunun cevabı VRAMdir bana göreTamam işte yardım ediyor. O da sayılır.
o zaman benim ekran kartım 35 mb mi ???????????????????????????????????????????![]()
OnBoard ekran kartlarının ayrı VRAMi bulunmamaktadır. Bütün belleği sistem belleğinden kullanır.Peki intelin kaç gb Ekli dosyayı görüntüle 101859
Ekran kartınızı söyleyebilir misiniz?Ekran kartım kaç gb ?