Ekran Kartım Görünmüyor

saitfetih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm , ekran kartım görülmüyor , amd den 14.12 versiyonunu indiriyorum bu seferde windows başlatılıyordan sonra reset atıyor sürekli bu aynı döngü başlıyor , ne yapıcam yardım edin gözünüzü seveyim bir çok forumda konu açtım fakat çözemedim:cursing:

http://i.hizliresim.com/585Joq.png

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Bilgisayarınızda harici bir ekran kartı varsa ve bunu görmüyorsa yazılım ile alakalı bir problem değildir. Resimde modeli filan göremedim zaten görmüyor tamamen işlemci içindeki grafik yongasını kullanıyor sanırım. Harici ekran kartınızı kontrol etmeyi deneyin.

saitfetih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaptım onuda aynı sıkıntı güncelliyor yeniden başlatıyorum windows başlatıyordan sonra resetliyor döngüye giriyor.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
yaptım onuda aynı sıkıntı güncelliyor yeniden başlatıyorum windows başlatıyordan sonra resetliyor döngüye giriyor.

Ekran kartınızı çıkarıp tekrar takmayı deneyin birde bu sorun ne yaptıktan sonra çıktı?

saitfetih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartınızı çıkarıp tekrar takmayı deneyin birde bu sorun ne yaptıktan sonra çıktı?
çıkartım taktım , formatlatım pc yi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bilgisayarınızda harici bir ekran kartı varsa ve bunu görmüyorsa yazılım ile alakalı bir problem değildir. Resimde modeli filan göremedim zaten görmüyor tamamen işlemci içindeki grafik yongasını kullanıyor sanırım. Harici ekran kartınızı kontrol etmeyi deneyin.
moruk bu yazını yeni gördüm harici ekran kartını nasıl anlayabilirim ve bunu nasıl devre dışı bırakabilirim

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
O çıkarıp taktığın her neyse ekran kartı olduğunu bilmen gerekir o işte harici ekran kartı. Ekran kartında teknik bir sorun vardır veya Bios ayarları ile alakalı olabilir bios'tan dahili ekran kartınızı devredışı bırakmayı deneyin. Büyük ihtimalle teknik bir sorun.
"Moruk" filan pek hoş ifadeler değil!

saitfetih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kartım R6850 CYCLONE 1GD5 POWER EDITION/OC

biostan nasıl devre dışı bırakıcam yardımcı olursan çok sevinirim , kusura bakmayın

şimdi amd catalyst omega 14.12 kuruyorum , sabah kurdum windows başlatılıyordan sonra sürekli reset atıyor format attım , yine aynı şeyi yaparmı bilemiyorum.

http://i.hizliresim.com/XBQApo.png

bu arada ekran kartım paylaşımsız

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
ekran kartım R6850 CYCLONE 1GD5 POWER EDITION/OC

biostan nasıl devre dışı bırakıcam yardımcı olursan çok sevinirim , kusura bakmayın

şimdi amd catalyst omega 14.12 kuruyorum , sabah kurdum windows başlatılıyordan sonra sürekli reset atıyor format attım , yine aynı şeyi yaparmı bilemiyorum.

http://i.hizliresim.com/XBQApo.png

bu arada ekran kartım paylaşımsız

Sorun büyük ihtimal kartta ama biosuda denemekte fayda var. Bios ayarlarına girince vga ve onboard kısmını bulacaksın bilmiyorsan biraz kurcala bulursun onu bulunca anakartın belirttiği slotu PCI olarak değiştiriceksin. Pek açıklayıcı olmadı sanırım bulamazsan bios fotoğraflarını at buraya buluruz.

saitfetih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anakartı tamamen sıfırlıcam bakalım nolcak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu tur ekran kartlarında harici bir besleme yuvası olabilir.
Power kablolarını kontrol etmenizi oneririm