Ekran Kartım Çok Isınıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrT71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrT71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle iyi forumlar herkese. Bu sorunu ilk defa yaşadığım için ne yapabilirim ve ne hakkında bilgi vermem gerekiyor pek bilmiyorum. Yanlış bilgilendirirsem kusura bakmayın. Ekran kartım ATI Radeon HD 2600 PRO ve boyutu 1275 mb. Sorunum ise hiçbir program açık olmadığı halde ekran kartı ısısının 80 dereceyi geçmesi. 100 derece olduğunu bile gördüm. Ve sonra bilgisayarım kendini kapatıyor. 1 haftadır var bu sorun. Ondan önce hiç böyle olmamıştı. Oyun oynayabiliyordum şimdi açtığımda kasanın sesi değişiyor.
Şimdiki ısı değerlerim
Cpu: 38
Anakart: 41
Videokart: 94
Sabitdisk: 32

Acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Öncelikle iyi forumlar herkese. Bu sorunu ilk defa yaşadığım için ne yapabilirim ve ne hakkında bilgi vermem gerekiyor pek bilmiyorum. Yanlış bilgilendirirsem kusura bakmayın. Ekran kartım ATI Radeon HD 2600 PRO ve boyutu 1275 mb. Sorunum ise hiçbir program açık olmadığı halde ekran kartı ısısının 80 dereceyi geçmesi. 100 derece olduğunu bile gördüm. Ve sonra bilgisayarım kendini kapatıyor. 1 haftadır var bu sorun. Ondan önce hiç böyle olmamıştı. Oyun oynayabiliyordum şimdi açtığımda kasanın sesi değişiyor.
Şimdiki ısı değerlerim
Cpu: 38
Anakart: 41
Videokart: 94
Sabitdisk: 32

Acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Fan yetersiz kalıyordur, yada kasa içi hava sirkülasyonu yetersiz.. Büyük bir fan alıp ekran kartının altına bırakın.

Termal macun sürün, her yere iyice dağıtın, ekran kartının vidalarını gevşek bırakıp aralarına termal macun sürün iyice emsin.

Termal Macun

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4...spx?I_ID=47179

MrT71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fan yetersiz kalıyordur, yada kasa içi hava sirkülasyonu yetersiz.. Büyük bir fan alıp ekran kartının altına bırakın.
12 cm fan yeterlimi peki ?