Ekran Kartım 80-90 Derecelerde Yardım Lütfen :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan norm2424
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

norm2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Benim Pcde önceden ısınma die bir sorun yoktu her türlü oyunu oynuya biliyordum oyun acıkken face youtube felanda aca biliyordum hicmi hiç sorun olmuyordu ama son 1-2 aydır grafikleri düşük oyunlarda bile aşırı ısınıp kapanıyor pc 4-5 dk oynuya biliyorum 80-90-100 civarı bile oluyor ATI RADEON HD SERİES 4600 ekran kartım fanları temizledim termal macun sürdüm işlemci felan 40-50 civarı ama ekran kartı aşırı ısınıyor yanıcak die korkuyorum birde oyun oynuyamaz oldum lütfen bir çaresi varsa söyleyin arkadaşlar şimdiden teşekkürler :crying: :crying:

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Benim Pcde önceden ısınma die bir sorun yoktu her türlü oyunu oynuya biliyordum oyun acıkken face youtube felanda aca biliyordum hicmi hiç sorun olmuyordu ama son 1-2 aydır grafikleri düşük oyunlarda bile aşırı ısınıp kapanıyor pc 4-5 dk oynuya biliyorum 80-90-100 civarı bile oluyor ATI RADEON HD SERİES 4600 ekran kartım fanları temizledim termal macun sürdüm işlemci felan 40-50 civarı ama ekran kartı aşırı ısınıyor yanıcak die korkuyorum birde oyun oynuyamaz oldum lütfen bir çaresi varsa söyleyin arkadaşlar şimdiden teşekkürler :crying: :crying:

Fan yetersiz kalıyordur, yada kasa içi hava sirkülasyonu yetersiz.. Büyük bir fan alıp ekran kartının altına bırakın.

norm2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevapladıgın için saol ama benim soket lga 775 hep işlemci fanı var kasanın yanlarında fanı takıcak yer yok ama kasanın içinde var bizim yanda metal işi ile ugraşan bi yer var orada matkab ile 20-25 tane delik acsam tam ekran kartının üstüne gelicek şekilde monta etsem fanı olurmu acaba ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
cevapladıgın için saol ama benim soket lga 775 hep işlemci fanı var kasanın yanlarında fanı takıcak yer yok ama kasanın içinde var bizim yanda metal işi ile ugraşan bi yer var orada matkab ile 20-25 tane delik acsam tam ekran kartının üstüne gelicek şekilde monta etsem fanı olurmu acaba ?

Olur, Ekran kartına tutacak şekil de olsun, rpm hızı yüksek ve büyük bir fan olsun. Termal macunuda yeniden sürün, her yere iyice dağıtın, vidaları gevşek bırakıp aralarına termal macun sürün iyice emsin.

norm2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorularımı cevapladıgın için teşekkür ediyorum yardımın için saol 120mm yeterli olur herhalde ama bir sorun var vatandan alıcaktım ben fanı lga 775 sadece işlemci fanı var normal fan yok başka bi soket alsam olurmu veya calısırmı

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
S

SDN Okuru

SDN Okuru
allah razı olsun kardeşim kırmızı ledli olan iyi alırım onu ucuzda yardımların için saol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kırmızı olan yeterli tam ekran kartının üst tarafına gelicek şekilde takılcak yer var onu oraya monta ederim saol kardeşim