Ekran kartı

catintayme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar son zamanlarda çok konu açıyorum farkındayım ama yeni ekran kartı alacam yeni aldığım kelek çıktı hiçbir oyunu açmıyor. Kısaca arkadaşlar bütçem 200-250 TL bu fiyatlar arasında oyun performansı yüksek oyunlarda hata vermeyeceğini düşündüğünüz varsa söylermisiniz.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar son zamanlarda çok konu açıyorum farkındayım ama yeni ekran kartı alacam yeni aldığım kelek çıktı hiçbir oyunu açmıyor. Kısaca arkadaşlar bütçem 200-250 TL bu fiyatlar arasında oyun performansı yüksek oyunlarda hata vermeyeceğini düşündüğünüz varsa söylermisiniz.

Güç kaynağınızı ve işlemcinizi bilmeden ekran kartı tavsiyesi yapamayız.

Bu arada bugün açtığınız konuda ekran kartınızın driverini verdim.

istediğiniz kadar konu da açabilirsiniz, yeter ki saçma olmasın elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.

catintayme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kardeşim güç kaynağımı bilmiyorum ama işlemcim : İntel Platinum Dual Cpu E2200 -- 2.20 Ghz

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
kardeşim güç kaynağımı bilmiyorum ama işlemcim : İntel Platinum Dual Cpu E2200 -- 2.20 Ghz

O işlemciye şu an ki ekran kartınızdan farklı bir ekran kartı tavsiyesi yapılmaz. Hangi ekran kartını alırsanız alın işlemcinizle darboğaz yapacaktır ve ekran kartından istediğiniz verimi alamayacaksınız. Tavsiyem o sisteme masraf yapmamanız.

catintayme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam kardeşim sağol 6gb ram alacam arkadaştan kendine yeni alcakmış benim ram 1 gb'ydi inşallah biraz kasma azalır.