Ekran Kartı Yardım Plss...

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
SDN merhaba benim bi sorunum var..

daha doğrusu ikilemdeyim. Şimdi ekran kartı alacağım am ahangisini alsam diye sürekli düşünüyorum..
Orta seviye bir kart tercihim bu nedenle...
8600 gts , 2600xt gddr4 , x1950 arasındayım..
bunların yanına düşündüğümsistem
amd 6000 veya 6400+ x2 2gb kingston ddr2 800 ram ve msi sli destekli anakart..
sizden istediğim bana yardımcı olmanız bu ekran kartlarından hangisini alayım veya bunlarla aynı fiyat aralığında olup daha iyi olan hangisi alayım _??
Şimdiden teşekürler

NOT : Arkadaşlar şunu al derken neden almam gerektiği hakkında basitçe bilgi verirseniz daha iyi olur :D

Konuyu ikinci bir yere tekrar açtığım için özür dilerim ötekini silebilirsem silicem ...

WarGasm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sli destekli anakart almayi dusunuyorsan atiyi kafandan atman lazim.. nvidia konusunda pek fikrim yok ama sli destekli anakarta ati ekran karti takip kafayi yeme nvidia tak ve gelecegi dusunerek madem anakart destekliyor gelecekte 2. kart alabilirim konusunu goz onunde bulundurarak bir ekran kartinda karar kil. bu arada amd islemci aliyorsan bence anakarti degistirip cf destekleyen bir anakart alman daha mantikli olacaktir. amd ve ati kardesligi ve intel ve nvidia kardesligini goz onunde bulundurman senin yararina olur.. asus anakartlar iyi bir secim olabilir crossfire icin.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
1)Türkçe'de plss diye bir keilme yok !!! İngilizce desen oradada yok.İki dilide birden böyle garip bir biçimde kullanmayalım.
2)erkan kartı olarak o kartlardan hiçbiri, yeni nVidia 9600gt diyorum başka birşey demiyorum.

Xasiork

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla bence ekran kartına biraz daha bütçe ayır. Gidip Zotac 8800 GT AMP! al

zebani56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaş ne alırsan al ama sakın ati alma ben alıyoken ati aldım sonra ekrankartının yazılımını kurduğumda sorun yaşadım daha kendi yazılımıyla uyumlu olmayan bi kartı almak saçma sahsen ben bidaha sistem kuracak olsam hayatta ati almam tercihim nvidia olurdu

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
m1903 dedi ki:
1)Türkçe'de plss diye bir keilme yok !!! İngilizce desen oradada yok.İki dilide birden böyle garip bir biçimde kullanmayalım.
2)erkan kartı olarak o kartlardan hiçbiri, yeni nVidia 9600gt diyorum başka birşey demiyorum.

pardon değerli profum çömezlik işte :D
bu arada gerçekten çok teşekkür ederim, sanırım nvidia'ya kayıcam bu gidişle..

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şu an Türkiye'deki fiyatlara bakılırsa iyi bir tercih olur çünkü 9600gt fiyat/performans açısından gayet iyi bir kart olarak gözüküyor.En iyi yorumu kartı alınca yapacağım artık :)