Ekran karti var mi?

emrebbb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Lenovo think centre m92p model bilgisayar kullaniyorum. Ekran kartini değiştirmek için kasayi açtim yalniz ram ve işlemciden başka bir parça bulamadim. Ekran kartinin olmamasi gibi bir durum olabilir mi? Yalniz cod serisini çok rahat oynadim. Vga girişinin karşiliği fanin altinda kaliyor. Boş gözüküyor. Bu konuda bilgi sahibi olan var mi?

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Ekran kartın onboard olabilir.

emrebbb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki eğer öyleyse ben ekran kartını değiştirebilir miyim?

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Peki eğer öyleyse ben ekran kartını değiştirebilir miyim?

Cihazın özelliklerini tam bilmiyorum ama eğer onboard sa değiştiremzsin. Benim bildiğim kadarıyla onboard ekran kartları işlemci desteği ile çalışırlar. Anakartında ekran kartı girişi varsa neden olmasın.

emrebbb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlginize çok teşekkür ederim. Fotoğraf yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor. Acaba mail adresi verseniz oraya atsam olur mu? Daha net konuşabiliriz en azından.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
İlginize çok teşekkür ederim. Fotoğraf yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor. Acaba mail adresi verseniz oraya atsam olur mu? Daha net konuşabiliriz en azından.
Özelden konuşabiliriz. Hızlı resim kullanarak resimleri yükle. Ama şimdi işim var biraz. 1 saat sonra ilgileneceğim sizinle. Alışveriş yapmam lazım :D

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Özelden mesaj atın tel no vereyim whatsapp dan resim gönderin