Tom Hardy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,376
bütçesi 400-450₺ imişBen arkadaşın yerinne olsam ikinci elden 9800gt filan bulur yanına ssd eklerdim. Bütçem kısıtlıysa tabii
bütçesi 400-450₺ imişBen arkadaşın yerinne olsam ikinci elden 9800gt filan bulur yanına ssd eklerdim. Bütçem kısıtlıysa tabii
Ben telefona Plague İnc indirdim. Dünyayı mahvedicempcyi sat + ekran kartı parası
tablet al tablettede güzel oyunlar var![]()
Virüsü kapan herkesin yatağının altından Zaur çıkacak. Harika bence.Ben telefona Plague İnc indirdim. Dünyayı mahvedicem![]()
Sığınaklara gidelim şimdiden bekleyin ben pcyi taşıyıp geliyim.Ben telefona Plague İnc indirdim. Dünyayı mahvedicem![]()
gt 710 alacağına 100 tl üstüne Radeon R7 240 almanı şiddetle öneririm. GTA 5 bile oynarsın. Benim tavsiyem bu olur. Gt 710 da bir seçenek, maddi duruma göre tabi sen karar vereceksin.Hocam yukarda yazdığım gibi normalde her ay ininal'e 30tl yüklüyordum onun yerine bilgisayara yatırım yapmak istedim gt 710 12 taksitle 39tl ye kadar düşüyor ayda hemde performanslar yukarı yazdığım oyunlar için yeterli diye gördüm ondan dolayı gt 710 dedim zaten bilgisayar dizmeyeceğim lgs bitince direk alıcam gtx 1660 Super'li bir bilgisayar .
ben savunuyorumTurboX çöpünü savunanların profilindeki yok say tuşunu kırıyorum, denemek isteyen var mı?
Birkaç tane daha boşluk bıraksaydın yok sayacaktımben savunuyorum
şaka şaka![]()
sen öyle yok sayacak insan mıydın ya!Birkaç tane daha boşluk bıraksaydın yok sayacaktım![]()
TurboX önerene acımam.sen öyle yok sayacak insan mıydın ya!
ama ben şaka yapmıştım!!!!TurboX önerene acımam.
Hocam sapphire r7 240 Piyasada Yok birtek Turbox r7 240 var onuda çok kötüleyeni var arada kaldım gt 710 mu TURBOX r7 240 mı ? Turbox AMD Radeon R7 240 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri Turbox'da Bugt 710 alacağına 100 tl üstüne Radeon R7 240 almanı şiddetle öneririm. GTA 5 bile oynarsın. Benim tavsiyem bu olur. Gt 710 da bir seçenek, maddi duruma göre tabi sen karar vereceksin.
Hocam r7 240 TURBOX'da Benim bilgisayarıma olur değil mi ? veya Turbox Alıcağıma gt 710 mu almalıyım ?Turbox AMD Radeon R7 240 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve ÖzellikleriVirüsü kapan herkesin yatağının altından Zaur çıkacak. Harika bence.
Testini attım. Kesinlikle R7 240 alıyorsunHocam r7 240 TURBOX'da Benim bilgisayarıma olur değil mi ? veya Turbox Alıcağıma gt 710 mu almalıyım ?Turbox AMD Radeon R7 240 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
eminsiniz değilmi Turbox AMD Radeon R7 240 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri bu ekran kartı benim bilgisayarıma uyuyor ? kesin birşey söylerseniz rahatlayacağımTestini attım. Kesinlikle R7 240 alıyorsun![]()
Evet uyuyor. Size şöyle anlatayım. Her ekran kartı her anakarta ve bilgisayara takılabilir. Önemli olan darboğaz, kasa ekran kartı boyutudur. Darboğaz konusunda sıkıntınız yok ve ekran kartı boyutu küçük bu yüzden sıkıntı yaşamayacaksınız.eminsiniz değilmi Turbox AMD Radeon R7 240 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri bu ekran kartı benim bilgisayarıma uyuyor ? kesin birşey söylerseniz rahatlayacağım
PSU ? ve Turbox Olması daha çabuk bozulması daha çabuk ısınması gibi gibi durumlara yol açarmı ?Evet uyuyor. Size şöyle anlatayım. Her ekran kartı her anakarta ve bilgisayara takılabilir. Önemli olan darboğaz, kasa ekran kartı boyutudur. Darboğaz konusunda sıkıntınız yok ve ekran kartı boyutu küçük bu yüzden sıkıntı yaşamayacaksınız.
Dediğim gibi. Marka damgası basılmış kaliteli ürün. Hayır açmaz. PSU yeterli.PSU ? ve Turbox Olması daha çabuk bozulması daha çabuk ısınması gibi gibi durumlara yol açarmı ?
Teşekkürler.Dediğim gibi. Marka damgası basılmış kaliteli ürün. Hayır açmaz. PSU yeterli.