Ben pek MSI Mech önermezdim. Onlarda ısınma sorunu var.Mediamarkt'ta MSİ Rx 5500 XT modeli indirime girmiş çıkabiliyorsan 1700 TL fiyat ile güzel bir ürün sanki. Ayrıca vade farksız 4 taksit yapabiliyorlar.
![]()
MSI VGA Radeon RX 5500 XT Mech 4GB OC Anakart Siyah
MSI VGA Radeon RX 5500 XT Mech 4GB OC Anakart Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Evet o da olabilir.![]()
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Aynı fikirdeyim 4 gb ekran kartı herkese yeter diye düşünüyorum![]()
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
ben yetmeyeceğini düşünüyorumAynı fikirdeyim 4 gb ekran kartı herkese yeter diye düşünüyorum
aynen hocam2. El mi olacak?
güzel kart ama 5500xt linkleri attı arkadaşlar 2 tane 1700 civarı aklım onlara kaydı şimdi70 TL daha verip isterseniz alabilirsiniz.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Isınma sorunu var diyorlar bu kart ve şöyle bir link atmış bir arkadaş hangisi daha alınası bilemedim.Mediamarkt'ta MSİ Rx 5500 XT modeli indirime girmiş çıkabiliyorsan 1700 TL fiyat ile güzel bir ürün sanki. Ayrıca vade farksız 4 taksit yapabiliyorlar.
![]()
MSI VGA Radeon RX 5500 XT Mech 4GB OC Anakart Siyah
MSI VGA Radeon RX 5500 XT Mech 4GB OC Anakart Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Ben pek MSI Mech önermezdim. Onlarda ısınma sorunu var.
ne kadar doğru hocam bu bilgi?Ben pek MSI Mech önermezdim. Onlarda ısınma sorunu var.
çok özür dilerim hocam yanlış yazmışım sıfır olacak kart saolun araştırdığınız için
çok özür dilerim hocam yanlış yazmışım sıfır olacak kart saolun araştırdığınız için
Karıştırmış olabilirim, üzgünüm. Neyse uzatmayalım. Tartışmaya gerek yok. ?Hocam sen 2 yıl geriden geliyon galiba. Yeni nesil kart bunlar daha çıkalı kaç ay oldu şurda. Ne ısınma problemi.
Basma kalıp cümlelerle ezbere konuşuyorsun.
aynen hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzel kart ama 5500xt linkleri attı arkadaşlar 2 tane 1700 civarı aklım onlara kaydı şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Isınma sorunu var diyorlar bu kart ve şöyle bir link atmış bir arkadaş hangisi daha alınası bilemedim.
Sapphire AMD Radeon RX 5500 XT Pulse 11295-07-20G 4 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri