Ekran kartı Tavsiye Eder misiniz.

Sessiz30

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli Forum Üyeleri Hepinize iyi çalışmalar hayırlı ramazanlar dilerim.Yeni üye oldum ve ilk kez konu açıyorum yanlışım olduysa affola.Ben bir kaç gün önce bir arkadaşımdan masaüstü bir bilgisayar satın aldım ve sistemime uyumlu, güncel oyunları oynayabileceğim bir ekran kartı satın almak istiyorum.Bilgisayarımın özelliklerini aşağıda belirtiyorum.Herkese teşekkür ederim.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

ÖZELLİKLER

Intel (R) Core(tm) İ7 CPU 860 @ 2.80 GHZ - 2.79 GHZ
8 GB RAM
64 BİT İŞLETİM SİSTEMİ
700 W PS

DERECELENDİRME

İŞLEMCİ : SANİYE BAŞINA İŞLEM SAYISI 7.4
BELLEK RAM : SANİYE BAŞINA BELLEK İŞLEM SAYISI 7.4
GRAFİKLER : WİNDOWS AERO İÇİN MASAÜSTÜ PERFORMANSI 4.9
OYUN GRAFİKLERİ : 3B İŞ VE OYUN PERFORMANSI 6.4
BİRİNCİL SABİT DİSK : DİSK VERİ AKTARIM HIZI 5.9

Sessiz30

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür Ederim.Ortalama 500-750 tl arası

Sessiz30

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam yorum ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Malum sistem özelliklerini yazdım, buna binaen ek olarak öneride bulunabilecek arkadaşlar var mı.? Şimdiden teşekkür ederim.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Aralarında sonuç olarak pek fazla bi fark yok günlük koşullarda fark edilecek bi fark yok ve aralarındaki fiyat farkına değecek bir üstünlükte yok gibi.

Sessiz30

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
metas hocam bu durumda siz hangisini önerirsiniz.Malum oyun için olacak

tahir40

Asistan
Reaksiyon puanı
19
280x HD7970'in, Gtx770 de Gtx680'nin yeniden anlandırılmış halidir. Performans olarak pek farkları yoktur. Referans tasarım almadığınız sürece bu 4 kart da sizin siteme uygun, iyi kalitede oyun oynatan kartlardır. Pişman olmazsınız. Bu arada vatandan almak isterseniz PM ile ulaşırsanız yardımcı olurum.

Sessiz30

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tahir hocam cevap için öncelikle teşekkür ederim.Ben FPS den pek anlamam lakin forumlardan okudugum kadarıyla ekran kartının iyi olması demek CRYSİS 3 ve BF4 ün en az 35 FPS de oynanması lazımmış.Son olarak merak ettiğim kaç fps de oynatır bu oyunları, veya ne kadar götürürü bu kart beni.birde 128 GB SANDISK MARKA SSD HARDDİSK İLE BERABER Bu 280x i alacağım allahın izni ile, lakin Umarım kart ve hdd ile beraber güzel bir performans ve oyun keyfi yakalarım.

Ne dersiniz Tahir Hocam.?