UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
Fikri olan varmı
Sence taksitle şimdi mi alıyım yokaa yazı bekliyip pesinmi alsambenim bir fikrim yok bu konuda ama dünyada çip üretiminde de sıkıntılar var. Sanki biraz daha uzayacak gibi bu iş...
Etherum hiç duscek gibi degil ?Sence taksitle şimdi mi alıyım yokaa yazı bekliyip pesinmi alsam
Parayı biriktiriyim hesapta dursun yıl sonu alim diyon ?yıl sonu 2022 q2
hangi kartı alıcan ?Parayı biriktiriyim hesapta dursun yıl sonu alim diyon ?
3060 yada 3070 düşünüyorumhangi kartı alıcan ?
ekran kartı ve diğer parça bütçen kaç tl ?
bütçe3060 yada 3070 düşünüyorum
Ya bunu özelleştirip alicam,Flexy Silver [Donanım Arşivi] I i5 10600 RTX 3060 12GB DDR4 16GB 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.comhangi kartı alıcan ?
ekran kartı ve diğer parça bütçen kaç tl ?
20 fps farki var 3060 a görebütçe
3070 3060 12gb ın %96 daha güçlü hali
3060 ti o.Ya bunu özelleştirip alicam,Flexy Silver [Donanım Arşivi] I i5 10600 RTX 3060 12GB DDR4 16GB 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Yada Fenix Gold [Webtekno] | R5 5600X RTX 3070 8GB DDR4 16GB 512GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
20 fps farki var 3060 a göre
Ya şuan aşırı yüksek şuan almamda cikarmi acaba hala yada dusermi3060 ti o.
3060 12gb ile 2 kat.
webtekno olan güzel ama soğutucyu 240mm yap
düşmez artarYa şuan aşırı yüksek şuan almamda cikarmi acaba hala yada dusermi
düşmez artar
Yada daha düşük bir ekran kqrti alcam ileride degisicem, zarar girermiyim oyle ?Düzelmez. Kazma kürekçi tayfa yüzünden bu durumdayız.
daha düşük kartlı sistem = daha düşük işlemci = ilerde alacağın karta muhtemel darboğaz yapmasıYada daha düşük bir ekran kqrti alcam ileride degisicem, zarar girermiyim oyle ?
Gtx 970 4 gb 256 bit dusundum " sadece yüksek fps de lol oynamak isitiyorum."Yada daha düşük bir ekran kqrti alcam ileride degisicem, zarar girermiyim oyle ?
Doğru.daha düşük kartlı sistem = daha düşük işlemci = ilerde alacağın karta muhtemel darboğaz yapması
Sence taksitle şimdi mi alıyım yokaa yazı bekliyip pesinmi alsam
Etherum hiç duscek gibi degil ?
taksitle alSence taksitle şimdi mi alıyım yokaa yazı bekliyip pesinmi alsam
Etherum hiç duscek gibi degil ?