Ekran kartı sistemimle uyumlu mu?

épervier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yeni bir ekran kartı alıcam eskisi bozulduğu için (diğer forumlarda kaç gündür cevap veren yok lütfen yardım edin)bilgisayarımın diğer özellikleri aşağıdaki gibi: sistem üreticisi: foxconn sistem modeli: OEM bios: Phoenix - awardbios v6.00pg işlemci: İntel(R) core(TM) 2 CPU 4400 @2.00 ghz (2CPUs), ~2.0ghz bellek: 3072MB Ram Ses kartı: cmi8738/c3dx pcı Audio Device Ekran kartı: NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (sorunlu) Casper wın 400ps model psu max 400w alıcağım ekran kart msi marka nvidia gt630 linki aşağıda http://www.hepsiburada.com/liste/msi...fview%3dlister acaba bi sorun olurmu psu falan yetermi yardım ederseniz sevinirim.
smile.gif
(bilgisayarın güç düğmesine basıyorum ancak pc açılmıyo ama fan sesi geliyo gücü kesip tekrar açıyorum yine olmuyo bi kaç denemeden sonra 1 kere bip sesi geliyor ve pc açılıyor ama oynadığım oyunlar da eskisi gibi iyi oynanmıyor kasma falan oluyo arada.bende bi bilgisayarcıya sordum ekran kartın bozulmuş yenisini al dedi.)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
psu yetmeyebilir. ama ekran kartı sisteminle uyumlu. sorun çıkmaz.550w gibi bir psu almanı öneririm.