Ekran karti problemim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan egean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

egean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, forumunuza henüz yeni üye oldum ve hemen bir sorunumu buraya aktarmak istiyorum. Biliyorum çok bencilce görünüyor fakat zaman içinde benim de elimden gelen birşey olursa seve seve yardımda bulunacağım. :yes:

Casper Nirvana laptop kullanıcısıyım. Ati Mobility Radeon HD 4500 ekran kartım var ve sorunum şöyle :

Bilgisayar ilk geldiğinde 2009 tarihli driver kuruluydu, ekran kartımdan istediğim verimi alamıyordum ve Windows Derecelendirme Dizininde de düşük puanlar alıyordum.

Bunların neticesi olarak son Catalyst sürümünü indirdim ( ekran kartımla uyumlu olarak ) ve kurdum. Tam herşey düzeldi diye seviniyordum ki, istisnasız tüm oyunlarda " yırtılma, parçalanma, kopma" artık adına her ne derseniz, görüntüdeki bu bozukluk faktörü ortaya çıktı. Tam olarak anlatamadıysam aşağıya ScreenShot koyacağım.

Güncel driver kullanmak istiyorum lütfen bana "2009 tarihli driverına geri dön" demeyin. Yapabileceğim birşey varsa bilgilendirmenize ihtiyacım var. Herkese şimdiden çok teşekkürler :)
Sorunumun görüntüleri ;

arkadan.png

DİĞER BİR AÇIDAN

solac.png