İşlemci ve RAM'iniz nedir?Herkese merhabalar şu anda
Gigabyte H81M-DS2 anakartı olan 8 yıllık bir kasa kullanıyorum geçenlerde amd dual-x r7 265 ekran kartım bozuldu rocket league lol ve csgoda 80 100 fps arası verecek bir ekran kartı arıyorum
İşlemci itel i7 4770İşlemci ve RAM'iniz nedir?
güç kaynağım 350 watt bütçem de ortalama 1200Bütçeniz nedir? Ve güç kaynağınız?
Teşekkür ederim yardımınız içinSizin psu nuz daha öncesindede yetersizmiş. Önerilen güç kaynağı r7 265 i7 4770 için 500W diyor :/
Psu calculatorun yalancısıyım
rx560 alsanız önerilen güç 425 watt yani yine 450w 80+ psu gerekecek. Üstüne eski ekran kartınızdan daha kötü.
Nvidia ekran kartlarına bakarsak durum yine aynı olacak. Biraz daha pahalı ve psu yetersiz kalıyor
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eski ekran kartınızdan kötü ancak daha uygun fiyata
gt 1030 var.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
1200 1300 tl bütçe ile. Ekran kartı, psu , ssd alabilirsiniz.
FPS FARKLARINI TAHMİNİ GÖREBİLİRSİNİZ. En aşağıda çözünülüğe göre sıralanmış. Tabi 1024x768 çözünürlükte ve görüntü ayarları düşükte oynarım derseniz 150+ görecek bir ekran kartı.
[Ultra ayarlarda yolladım siz onu düşük orta ayarlarada bakabilirsiniz.]
GT 1030 vs R7 265 Oyun Performansı Kıyaslamaları (i7-7700K vs i7-4770K) - GPUCheck Turkey / Türkiye
GT 1030 karşı R7 265 performans karşılaştırması. Grafik kartı oyun performansını 29 oyunlarda ve 1080p, 1440p ve 4K'deki Ultra, High, Medium ve Low kalite ayarlarında karşılaştırın. Özellikleri, fiyatı, gücü, sıcaklığı ve CPU darboğazlarını karşılaştırın.www.gpucheck.com
Rica ederim. Ben sadece diğer 2 Hocamın fikirlerini çalıp harmanladim ? kesin kızdılar ?Teşekkür ederim yardımınız için