Gojisoli
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Aqa sen programı kur öyle bak.Şuanki ekran kartı amd
Ben yeni bir sistem toplamak istemiyorum değeri neyse oderim sana bir ekran kartı onerisi istedim vıdı vıdı yapmaO sistemi sat en iyisi. Başkada iyi seçeneğin yok. Eğer internete felan girerim dersen satma kalsın.
Ama hızlandırırım felan düşünürsen paranı havaya savururaun.
Paranı çöpe atmış olursun. Zaten aynı performansı alırsın. Atarlanma iki dakkada.Ben yeni bir sistem toplamak istemiyorum değeri neyse oderim sana bir ekran kartı onerisi istedim vıdı vıdı yapma
Sadece ekran kartı önerisi demistim hatırlarsan başlıkta konu dışı sapmayalımParanı çöpe atmış olursun. Zaten aynı performansı alırsın. Atarlanma iki dakkada.
Alıyorsan bana ne? Git paranın yeteceği en güçlü ekran kartını al sonra otur yüzüne bak.
Öncelikle anlayışlı bir cevap yazdığın için teşekkürler peki 2. El sistem kaça getirebilirim hdd ssd kendimden olsa mesela su anki pcm den uyan parçalar fln kendim taksamElindeki işlemci ile alabileceğin e.kartlarının sana pek bi getirisi olmaz Hadi HD 5670 falan aldın diyelim. Ona bile işlemcin bi miktar darboğaz yaptırır. Şimdikinden bi parça daha iyi olur, tabi yine de.
Fakat oyun falan oynamak istiyorsan yeni bi sisteme ,2 el dahi olsa,ihtiyacın var.
Elindeki işlemci ile alabileceğin e.kartlarının sana pek bi getirisi olmaz Hadi HD 5670 falan aldın diyelim. Ona bile işlemcin bi miktar darboğaz yaptırır. Şimdikinden bi parça daha iyi olur, tabi yine de.
Fakat oyun falan oynamak istiyorsan yeni bi sisteme ,2 el dahi olsa,ihtiyacın var.