Ekran Kartı Önerisi (Gaming)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan snez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

snez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar ben fotoğraftaki özellikleri yazan laptopu kullanıyorum lol oynuyorum ve pek performans alamıyorum 130 fps ile basliyorum ve 10 dakika sonra 50 fpse dusuyor her sey guncel ekran kartımı degistirmek istiyorum dar boğaz yapmıyacak ve bu bilgisayara uyucak hesaplı ekran kartı onerirmisiniz.

IMG-20171129-WA0002.jpeg
IMG-20171129-WA0002.jpeg

Son düzenleyen moderatör:

gkhns89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Zaten öncelikle 8GB lık bir makineye bu tarihte XP kuran hangi akıllı çok merak ediyorum. Türkçe 64bit XP bulup kursa bile XP ile o cihazın sürücülerinden ve üzerindeki parçalardan tam performans alamazsın. Sen öncelikle makinenin içinde orjinal gelen Windows 10 kurulumunu yapıp ekran kartının sürücüleri kur rahat rahat LOL ünü oyna. Ek olarak dizüstü bilgisayarda ekran kartı değişimi diye bir şey yok, olan cihazlar ise çok nadir gördüğüm cihazlardı. External Graphic Cards olarak adı geçen dışardan takılan ekran kartları mevcut ama bunlar bütçeyi biraz zorlayan cihazlardır. İlk önce bahsettiğim gibi temiz bir kurulumla cihazında lisansıda bulunan Windows 10 kurulumuna geç.

snez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten öncelikle 8GB lık bir makineye bu tarihte XP kuran hangi akıllı çok merak ediyorum. Türkçe 64bit XP bulup kursa bile XP ile o cihazın sürücülerinden ve üzerindeki parçalardan tam performans alamazsın. Sen öncelikle makinenin içinde orjinal gelen Windows 10 kurulumunu yapıp ekran kartının sürücüleri kur rahat rahat LOL ünü oyna. Ek olarak dizüstü bilgisayarda ekran kartı değişimi diye bir şey yok, olan cihazlar ise çok nadir gördüğüm cihazlardı. External Graphic Cards olarak adı geçen dışardan takılan ekran kartları mevcut ama bunlar bütçeyi biraz zorlayan cihazlardır. İlk önce bahsettiğim gibi temiz bir kurulumla cihazında lisansıda bulunan Windows 10 kurulumuna geç.
Xp değil dostum windows 10 yazıyo orda

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Senin laptop anakart ve kasasına uyar mı bilemeyiz ama ben r7m440 öneririm.