Ekran kartı Marka öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FearV1P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FearV1P

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Hepinize öncelikle S.A RX550 2GB Ekran kartını almayı düşünüyorum ama malum dolar gene arttı ve fiyatlar uçtu en uygun bulabildiğim MSI,yın bu modeli

low profile olduğu için tedirgin oldum FPS düşük verirmi???

Şimdiden teşekkür ederim

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Hepinize öncelikle S.A RX550 2GB Ekran kartını almayı düşünüyorum ama malum dolar gene arttı ve fiyatlar uçtu en uygun bulabildiğim MSI,yın bu modeli

Şimdiden teşekkür ederim
FPS oynıycağın oyunlara göre değişir

FearV1P

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
FPS oynıycağın oyunlara göre değişir
diğer kartlara göre değişirmi özellikler aynı marka farklı olcak zaten çok büyük oyun oynamıyorum valorant cs pubg mobile vb.

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
diğer kartlara göre değişirmi özellikler aynı marka farklı olcak zaten çok büyük oyun oynamıyorum valorant cs pubg mobile vb.
Hocam ultrada oynama takıntınız yoksa düşük ortada açar çoğu oyunu valorant cs go açar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdiden teşekkür ederim
Hocam bütçeniz nedir ona göre daha iyilerini önerebiliriz
Biostar Amd Radeon Rx550 2gb 128 Bit Gddr5 Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol biostar olabilir bulabildiğimin en uygunu

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Sadece ekran kartı ile ne kadar fps alacağınızı söylemek imkansız.İşlemciniz ve diğer parçalarınızı söylerseniz ortalama kaç fps alırsınız söyleyebiliriz.

FearV1P

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Sadece ekran kartı ile ne kadar fps alacağınızı söylemek imkansız.İşlemciniz ve diğer parçalarınızı söylerseniz ortalama kaç fps alırsınız söyleyebiliriz.
Intel(R) Core(TM)2Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
4GB Ram
şu an kullandığım kart gt 210 1gb onla 30 fps alıyodum ama artık açmadığı için bunu alma kararı aldım

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Intel(R) Core(TM)2Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
4GB Ram
şu an kullandığım kart gt 210 1gb onla 30 fps alıyodum ama artık açmadığı için bunu alma kararı aldım
Açıkcası işlemciniz Q9650 ya da Q9 modelinde bir işlemci olsaydı alacağınız ekran kartı ile çok iyi iş çıkarırdı.Bence işlemciniz biraz geride kalır o ekran kartına göre.

FearV1P

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Açıkcası işlemciniz Q9650 ya da Q9 modelinde bir işlemci olsaydı alacağınız ekran kartı ile çok iyi iş çıkarırdı.Bence işlemciniz biraz geride kalır o ekran kartına göre.
darboğaz çok olmaz diye düşünüyorum zaten anakartımı değiştirmeyi düşünüyorum yakın zamanda anakart alırsam işlemcimide yükselticem.

palit bulamadım yok

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
darboğaz çok olmaz diye düşünüyorum zaten anakartımı değiştirmeyi düşünüyorum yakın zamanda anakart alırsam işlemcimide yükselticem.

palit bulamadım yok
Bence acele etmeyin.Toplam bir bütçe biriktirin hepsini birlikte alın derim.