Ekran kartı ısısı yüksek

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Ekran kartı oyundayken 110 derece ve üstü oluyor ve anlık donmalar yaşıyorum birde mavi ekran yaşıyorum ddu ile sıfırladım tekrardan kurdum bütün sürücüler güncel 8 yıldır termal macun yenilemiyorum bunu yazarken ekran kartı 90 derece ati radeon hd 6350 ekran kartını kullanıyorum fanın rpm si 1698 şuanda termal macun yeniletip fan almayı düşünüyorum fan almam gerekiyorsa kaç tane ve nasıl almalıyım.

NuLdERGAMER

Profesör
Reaksiyon puanı
637
Ekran kartı oyundayken 110 derece ve üstü oluyor ve anlık donmalar yaşıyorum birde mavi ekran yaşıyorum ddu ile sıfırladım tekrardan kurdum bütün sürücüler güncel 8 yıldır termal macun yenilemiyorum bunu yazarken ekran kartı 90 derece ati radeon hd 6350 ekran kartını kullanıyorum fanın rpm si 1698 şuanda termal macun yeniletip fan almayı düşünüyorum fan almam gerekiyorsa kaç tane ve nasıl almalıyım.
Fan kaliteli al.Termal macunu yenile.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Önce temizlik ve termal macun işlemlerini yapın düzelmez ise fan v.b şeyleri düşünürsünüz tek dikkat etmeniz gereken kısım termal macunun iyi olması termal macun olarak arctic mx 4 2020 öneririm.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Fanları kapatmış olabilirsiniz.

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Fanları kapatmış olabilirsiniz.
Elimi ızgaraya koyunca bir hava geliyor ama 2 yıl önceki gibi değil 2 yıl önce elimi koyunca buz gibi oluyordu yaz sıcaklarında iyiydi şuanda hafif bir esinti var fanlar açık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orayı pek anlamıyorum.
Birşey sorucam niye gülme attınız yanlış birşey mi yaptım veya yazdım en son biri gülücük attığında başka bir forumdan banlanmıştım