EKRAN KARTI FIRINLAMA

Wewsa134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BEYLER ÖNCELİKLE S.A
FIRINLAMA İLE İLGİLİ BİRŞEYİ MERAK EDİYORUM BENİM EKRAN KARTI HİÇ GÖRÜNTÜ VERMİYOR AMA FAN TAM DEVİR ÇALIŞIYOR EKRAN KARTI İŞLEMCİSİ ISINIYOR FELAN BEN BUNU FIRINLAMA İŞLEMİNDEN GEÇİREYİMMİ SİZCE CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ekran kartını fırınlamanın tek bir amacı vardır oda lehim bilyelerinin pcb'ye temas etmesini sağlamak. Bana göre Türk işi yöntemdir, kalıcı ve geçici olarak çözümler sunar tamamen şansa kalmış, başarısız olma ihtimaliniz yüksek.

Wewsa134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartını fırınlamanın tek bir amacı vardır oda lehim bilyelerinin pcb'ye temas etmesini sağlamak. Bana göre Türk işi yöntemdir, kalıcı ve geçici olarak çözümler sunar tamamen şansa kalmış, başarısız olma ihtimaliniz yüksek.
Ne gibi durumda işe yarar bende görüntü hiç gelmiyor acaba kökten gider mi

Wewsa134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuam fırınlama yaptım bakalım soğumasını bekliyorum
Hocam adamın naptını anlatsanız keşke 2 kere mi yapıyo kaç derecede yaptık kaç dk yapıyo adamın sıkıntısı benimkiyle aynı çalışıyo görüntü vermiyo Ada'm yapıyo

Wewsa134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bişey sorcam benim ekran kartının şu hani ana karttaki sokete takılan yeri varya ucu oralardaki sarı şeyler eksik ondan mı acaba yani o çizgiler ne biliyim 3 var 1 yok 2 var 1 yok boşluklu

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hocam bişey sorcam benim ekran kartının şu hani ana karttaki sokete takılan yeri varya ucu oralardaki sarı şeyler eksik ondan mı acaba yani o çizgiler ne biliyim 3 var 1 yok 2 var 1 yok boşluklu
Alakası yok, o her ekran kartında farklı olabiliyor. Bu sayede ekran kartı gereksiz bant genişliği bağlantısını kullanmıyor