Ekran kartı firefoxa girince görüntü kesiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bowen32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
j8s4p.png

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kardes, o sorun gecenlerde bir tanidikta ortaya cikti, ne yaptik ne ettiysek sorunu
cözemedik. En sonunda ekran kartinda bir sorun oldugunu düsünerek degistirdim ve sorun ortadan kalkti.

Yine denemekte fayda var.

Güvenli mod'a girip Nvidia sürücüsünü kaldir.
Nvidia ile alakali ne varsa sil.

Reset attiktan sonra normal baslatip sürücüyü tekrar yükle.
Yükleme penceresinde türkce ne yaziyor bilmiyorum ama, perform a clean install yaziyor. Orayi tikle ve temiz yükleme yap.

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kardes, o sorun gecenlerde bir tanidikta ortaya cikti, ne yaptik ne ettiysek sorunu
cözemedik. En sonunda ekran kartinda bir sorun oldugunu düsünerek degistirdim ve sorun ortadan kalkti.

Yine denemekte fayda var.

Güvenli mod'a girip Nvidia sürücüsünü kaldir.
Nvidia ile alakali ne varsa sil.

Reset attiktan sonra normal baslatip sürücüyü tekrar yükle.
Yükleme penceresinde türkce ne yaziyor bilmiyorum ama, perform a clean install yaziyor. Orayi tikle ve temiz yükleme yap.

o kadar risk almaya gerek yok zaten bi kaç saniyeliğine oluyor yardımların için teşşekürler.

genisel01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar bendede böyle bi sorun meydana geldi. Firefox u açtımmı aynen arkadaşın resimdeki sorun meydana geliyor. Ne dir bu soruna cevap.. ne yapmam gerekir.

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
İsterseniz varsayılan grafik işlemci ayarlarından girip firefoxta ekran kartını entegre grafik olarak seçin böylece mozillada nvidia çalışmaz sorun çıkarmaz :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede ekran kartini takiyorum internet kesiliyor neden acaba