Mert Şefik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,580
Ekran kartı driveri olmadan pc açılır mı?
Son düzenleyen moderatör:
o zaman drivere ne gerek varAçılacağını düşünüyorum.
Ekran kartını görsün diye.Yoksa oyunların büyük bir kısmı açılmayacaktır.o zaman drivere ne gerek var
iyi de nirmal ekran geliyir da neden oyunlar acilmiyirEkran kartını görsün diye.Yoksa oyunların büyük bir kısmı açılmayacaktır.
Denerseniz görebilirsiniz.iyi de nirmal ekran geliyir da neden oyunlar acilmiyir
Driver olmadığında çözünürlük düşük olur ve oyunların çoğunluğu açılmaz.ekran kartını görmese nirmal ekran da gelmezmiydi,oyun oynamakla webde gezmek arasinda bir fark olmadiğini dusunuyirum
Tamam tamam, kızmayın. Sizden özür dilemek için güldüğüm bütün emojileri kaldırdım ve size kalp bıraktım. Lütfen bu kalpleri kabul edin.@HanzeH herşeye güldüğünüze göre siz çok biliyorsunuz,anlatın öyleyse?
önemli değil ama özür dilemenize gerek yok,sinir etmeseniz yeterdi? artık çok geç sizi raporlamıştım?Tamam tamam, kızmayın. Sizden özür dilemek için güldüğüm bütün emojileri kaldırdım ve size kalp bıraktım. Lütfen bu kalpleri kabul edin.![]()
Sorun değil ya, herhalde emoji yağdırmakla ilgili bir kural yok. Kuralları okudum mu ben? Okudum herhalde ya.önemli değil ama özür dilemenize gerek yok,sinir etmeseniz yeterdi? artık çok geç sizi raporlamıştım?
Ekran Kartı Driver olmazsa ekran kartı devre dışı kalır işlemci GPU sunu kullanır webde gezinmek ile oyun oynamak ayrı şeylerdir oyun oynamak pc yi biraz olsada yorar çoğu oyunu açamazsınız driver olmazsa işlemci GPU sunu kullandığuınız için
Bilgisayarı açarsın ama oyun oynayamazsın ve ekran çözünürlüğü dengesiz olabilir.Ekran kartı driveri olmadan pc açılır mı?
?Varsayımlarınızı kendinize saklayın. Ekran kartı sürücüsüz de çalışır. Sürücü oyun ve ağır işlemler içindir.
O zaman hiçbir yazılıma gerek yok bu mantıkla. Verilen güncellemeler kartı optimize ediyor. Kart optimize bir şekilde kutudan çıkmıyor ki. Bir donanım istediği kadar güçlü olsun, yazılımla iyi optimize olamıyorsa çok da bir anlamı yok. Mesela yeni bir oyun çıkıyor, AMD ve NVIDIA o oyun için optimizasyon veriyor güncelleme ile. Yüklemezsen iyi performans alamazsın bu kadar basit. Olay ekran kartını görüp görmemesi değil yani.o zaman drivere ne gerek var