Ekran Kartı Driver Sorunu

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşlar ben zamanında cahillik ettim bi casper laptop aldım bu laptopun içinde amd radeon 6610m ekran kartı var tabi buna ekran kartı denilebilirse şimdi sorunum şöyle ben bu ekran kartının driverine kuramıyorum direk mavi ekran hatası veriyor kurulurken internette bu ekran kartına ait driver ların hepsini indirdim sırayla denedim fotmat atarak temiz kurulum yapıp denedim lakin yine aynı sorun devam ediyor buda yetmez gibi ekran kartı aygıt yöneticisinde devre dışı bırakmadığım zaman laptop kendi kendine kapanıyor ama bırakınca veya bırakmayınca farketmeksizin fişe takılınca yine kapanıyor:D Sinir oldum buna ya oyun oynayamıyorum bişi yapamıyorum ekran kartı driverini kurdum başka bir sürümünü bu kez 7500-7600 serisini gördü ama yine ekran kartını kullanamıyorum inteli kullanıyor bi çözüm önerisi olan varmı en son servise vericem ama eğer çözümü varsa para vermeden halletmeye çalışmam lazım:)

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Harddiskin ekran kartıyla alakası nedir ? Cidden bilmiyorum :D
onunla alakası yok geçenlerde bozuldu vatana verdim tamir edicekler işte yada yenisini verceklerde ben onu demiyom normalde ekran kartı kurulmuyor hata veriyor onun sebebini bilmiyom casper a şikayet ettim cevap yazmaya tenezzül bile etmediler paramızla rezil oluyok:D:D geçen atikmapag hatasını verdi yine dosyaları felan attım değiştirdim atik bilmem ne işte olmadı tekmüğü bi kodum yere düştü laptop annem kufur felan etti Allah yapısımı lan o kul yapısı diye beni uzatma kablosuyla döööğdüüü:(:D:D