Ekran Kartı Driver Olmuyor ACil yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre216
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emre216

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Casper Nirvana CN.VKY3230B model notebook um var üstünde 2 tane ekran kartı takılı bugün format attım fakat intelin ekran kartını otomatik olarak tanımasına rağmen asıl güçlü olan Nvidia ekran kartını Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı olarak gördü ve düzgün yükleyemedi. Nvidia nın sitesine girip driverı bul dediğimde ürün bulunmamaktadır bilgisayarınızda diyor ama GPU-Z yükledim Nvidia olduğunu görebiliyorum modeli hakkonda bilgim yok bu driverı yükleme lazım çok önemli lütfen yardım edin. Önceden bir oyunun üstüne sağa tıkladığımda "yüksek performanslı .... başlat" yazıyordu tam hatırlamıyorum ama şimdi oyunları açmıyor :w00t::sleep:

emre216

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 ALLAH'ın kulu yok mu .ya :(

G@KHAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Driver_Genius_Professional Bu programı kur hepsini anında buluyor

emre216

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim sorunum geçiş yapmak değil ki driver yüklemek sanırm inf değiştirerek yapılıyor falan ama ben bilmiyorum pek nlayacağınız sürücümün id si nvidia da işlenmediğndden dolayı nvidia da yüklediğim sürücüler geçersiz kabul etmioru ...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Casper ın kendi sitesinden yükle sürücüleri.

emre216

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kartı driver ım Nvidia GT-630M ve casperda bu driverı indirsem de kuramıyorum kabul etmyr sistemim yadım edebilecek biri yok mu :/ ekran kartı id si nvidia ya aktarılmamış yani nvida sürücüleri siteden yükle diyor ama yüklesem de olumuyor sürücü yüklenirken yüklenemedi diyor

u7t2k.png

u7t3x.png

Bu bir siteden inf si değiştirilmiş ve ekran kartı id min ekli olduğu bir inf ile oluşturulmuş driver fakat bu da böyle takılıyr sisteme

Ekran kartı id'm : PCI\VEN_10DE&DEV_0DE9&SUBSYS_999D1019

lütfen yardım edin çok önemi benim için

u7t8r.png

Aygıt yöneticisi böyle...

Altunkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İnternet üzerinden Everest Ultimate indirerek ekran kartının tam modeline bi bakıp ona göre NVİDİA'nın sitesinden ilgili driverı indirerek işlem yapmayı denedin mi ?

emre216

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kartı driver ım Nvidia GT-630M yazdım okuma son cevaba baksaydın kardeş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
laptopvideo2go internet adresindenPCI\VEN_10DE&DEV_0de9&subsys_999D1019 donanım driver araması yap,çözebilirsin.

DeadlyShadoww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim Casper Nirvana notebook laptop um var. Çift ekran kartlı olduğu için güncelleme yapamıyorum. Bazı bilgisayarlarda biostan hallediliyormuş. Ama casper bunuda kaldırmış. Çözümü bilen varsa lütfen yardım edebilirmi. Pc özelliklerime bir bakarsanız. Yardımcı olursanız sevinirim :yes:

İşlemci: İntel Core İ5-2450M 2.5GHz
Ram:8192MB
Dirextx11
İşletim sistemi: Windows 7 Home Premium 64bit
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6610M Graphics
İntel(R) HD Graphics Family
3GB ekran kartı
Sistem Modeli: MB50IA1

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çocuk haklı bende bugün format attım aynı sıkıntı bende de vr araştırmakdayım halen neden yapıyor diye

RedBlood56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Driver lazımsa DRİVER PACK SOLUTİON bu konuda uzman bir programdır. V14 sürümü yaklaşık 8 gb yanılmıyorsam. indir ve kur kesin olmasada çözüme kavuşacaksın diye düşünüyorum.

İyi Forumlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayni sorun bendede var bu sorun çözülürse cs 1.6 opengl hatasida çözülceğini umuyorum indirmediğim driver
kullanmadğim yol kalmadi artik lütfen yardim edin

darklays

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bide Şöyle Deneyin Driver Programı Yükleyin

Driver Booster 2 indirin yükleyin