Ekran kartı Değiştirmek??

crazyboy1

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar şu anda kasamda mevcut olan ekran kartı --> ATI Readon 9250
ve bu ekran kartı bana yetmiyor bende kendime --> ATI HD 3850(512 MB-256 BIT) almaya karar verdim ama eski ekran kartını çıkartıp bunu taktığımda yeni ekran kartını nasıl tanıtacağımı bilemiyorum yada kasaya direk yeni ekran kartını takınca eskisi gibi normal görüntü alabilecek miyim??:helpsmilie:

Şimdiden Teşekkürler :D

DorukC

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekran kartini cikartip yeni aldigini ayni yuvaya takacaksin. Senin 9250 in AGP dir yalniz, o yuzden alacagin kartin AGP veriyolu kullanmasina dikkat et artik cogu kart PCI-Express kullanmakta.
Karti cikartirken de dikkat etmen gereken husus yuvanin arka tarafinda ufak bir plastik centik vardir kimin de itilir kiminde cekilir cikartilirken dikkat et ;)

Ayrica yeni karti taktiginda, icinden cikan CD den driver ini kurup hemen kullanmaya baslayabilirsin ama benim tavsiyem once eskisini sokmeden eski driver lari silmen. (Ati Catalyst diye gecer)

crazyboy1

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Teşekkür ederim, :happy:

kaplan42

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşın dediği gibi ati 9250 agp slotuna takılan bir bir kart.Dolayısıyla Yeni alacağın Kartında agp olması lazım pci-express kartlar agp slotuna takılamazlar.