- Reaksiyon puanı
- 2,148
İyi geceler arkadaşlar, ben ekran kartımın bellek boyutunu 512 paylaşımlı olarak 1 gb bilirdim. Ancak bilgisayarda farkı programlar farklı işletim sistemleri farklı bilgiler veriyor. Resimleri sırayla paylaşayım.
Windows 7' de Bağdaştırıcı Özellikleri. Dediğine Göre 256 MB ekran kartı belleğim var, ve 1024 mb ye kadar Ram den kullanarak çıkabiliyor. Yanlış yorumlamış da olabilirim tam bilgili değilim bu konularda.
Xp de bağdaştırıcı özellikleri. Bu da direk 512 diyor. Hepsi kendinden mi ne kadarı paylaşımlı belli değil.
En garip farklılık şimdi geliyor aynı programın Xp ve Windows 7 de gösterdiği değerler. Biri 512 diyor biri 256.
Windows 7 de Advanced System Care
Xp de Advanced System Care
Ayrıca bu bilgileri de vereyim
Windows 7 ve Xp de Gpuz (Şükür uyuşuyorlar sonuçlar
)
Ve son olarak Windows 7 nin sistemi puanlarken çıkardığı sonuç
Şimdi benim ekran kartımın özellikleri nedir?
Windows 7' de Bağdaştırıcı Özellikleri. Dediğine Göre 256 MB ekran kartı belleğim var, ve 1024 mb ye kadar Ram den kullanarak çıkabiliyor. Yanlış yorumlamış da olabilirim tam bilgili değilim bu konularda.

Xp de bağdaştırıcı özellikleri. Bu da direk 512 diyor. Hepsi kendinden mi ne kadarı paylaşımlı belli değil.

En garip farklılık şimdi geliyor aynı programın Xp ve Windows 7 de gösterdiği değerler. Biri 512 diyor biri 256.
Windows 7 de Advanced System Care

Xp de Advanced System Care

Ayrıca bu bilgileri de vereyim
Windows 7 ve Xp de Gpuz (Şükür uyuşuyorlar sonuçlar

Ve son olarak Windows 7 nin sistemi puanlarken çıkardığı sonuç

Şimdi benim ekran kartımın özellikleri nedir?