Ekran kartı aldım fakat görüntü yok

CyberxioN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bugün vatandan yeni ekran kartı aldım fakat taktıgımda ekranıma görüntü gelmiyor ilk başta siyah ekran geliyor bir kaç kez denedikten sonra intelin açılış beyaz ekranında kalıyor hiç bir işlem yapılmıyor yani aldıgım kartın modeli asus r7 370 psu 500 w 8 gb ram var ekran kartının fanları çalışıyor bir türlü görüntü alamıyorum :( eski kartımı taktıgımda sıkıntı yok anakart da onboard kart yok ayrıca

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
işlemcinin gpu'su devreye giriyor olabilir mi, işlemcin ve anakartın modeli nedir..

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Anakart'da Onboard girişi yok diyor. Ama İşlemcinin GPU' su devreye girebilir.
Hmm ok.. En kolayı başka bir bilgisayarda yeni kartı denemek, hatalı ise vakit kaybetmeden geri iade etmen gerek, geri iade ederken fatura ile birlikte kutusu vs. varsa onları da isteyebilirler bilgine..

CyberxioN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
cooler master psu
anakartım intel dp55wb
işlemci intel i5 750

Onur Özdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Ekran kartı'nın Güç kablosunu yanlış bağlamış olabilirmisin? Güç kablosu gerçi yanlış takılamaz ama, üstlerinde PCI'E yazar kabloların.

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
BIOS'un güncelse, pek fazla seçenek kalmıyor gibi :(

Onur Özdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bir fotoğraf atarmısın. Kasa'nın içinin. Ekran kartının olduğu kısımları

CyberxioN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekran kartı'nın Güç kablosunu yanlış bağlamış olabilirmisin? Güç kablosu gerçi yanlış takılamaz ama, üstlerinde PCI'E yazar kabloların.

yok takınca zaten yeşil bir ışık yanıyor takılmayınca kırmızı ayrıca fanları dönüyor çalıştırdıgımda pc yi eski kartı takıyorum açılıyor eski kartım ndvia bu amd sorun olmaz dedi vatanda ki satış elemanı ama bilmiyorum başka pc de yok denemek için :(

Onur Özdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
yok takınca zaten yeşil bir ışık yanıyor takılmayınca kırmızı ayrıca fanları dönüyor çalıştırdıgımda pc yi eski kartı takıyorum açılıyor eski kartım ndvia bu amd sorun olmaz dedi vatanda ki satış elemanı ama bilmiyorum başka pc de yok denemek için :(
Sorun olabilir. Birde Eski ekran kartını takıp, sürücüyü kaldırıp deneyin, sonra takın.

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
İşlemci veya anakart ile ilgili bir uyumsuzluk sorunu olmaması gerekiyor normalde..

Onur Özdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bende HD 5450 vardı Upgrade etmiştim. HD 5570'e benim ki açılmıyordu o zaman. Sürücülerini kaldırdım. Bi de öyle denedim, o zaman açıldı.

CyberxioN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende HD 5450 vardı Upgrade etmiştim. HD 5570'e benim ki açılmıyordu o zaman. Sürücülerini kaldırdım. Bi de öyle denedim, o zaman açıldı.

onuda denedim kaldırmıştım eski kartın sürücüsünü ya en azından güvenli mod gibi bir durumda açılması gerekiyor sanırım o bile yok açılıştaki o intel yazısında kalıyor ilerisi yok eski kartı takınca açılıyor sanırım kart da sorun var donanım uyuşmazlıgı olabilir mi ?

Onur Özdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
onuda denedim kaldırmıştım eski kartın sürücüsünü ya en azından güvenli mod gibi bir durumda açılması gerekiyor sanırım o bile yok açılıştaki o intel yazısında kalıyor ilerisi yok eski kartı takınca açılıyor sanırım kart da sorun var donanım uyuşmazlıgı olabilir mi ?
Donanımlar uyumlu aslında. Yarın kasanızıda alıp Vatan Bilgisayara gidip bide onlara gösterin derim. Bide onlar baksınlar.

CyberxioN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Donanımlar uyumlu aslında. Yarın kasanızıda alıp Vatan Bilgisayara gidip bide onlara gösterin derim. Bide onlar baksınlar.
oyle yapmayı düşünüyorumda vatan herhangi bi şubesi olur mu ? çünkü benim aldıgım şubesi çok uzak izmir de oturuyorum

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kasayı goturmelimiyim ? kartı götürsem yeterli mi?
Kasa onların değil o konuda yardımcı olup olmamak tamamen onlara kalmış bir husus, sadece ekran kartını alıp garantiye gönderebilirler. Bence iade etme seçeneğin varsa iadesini gerçekleştir yeni ekran kartı al yoksa garantiye gidip gelmesi zaman alacaktır.

CyberxioN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kasa onların değil o konuda yardımcı olup olmamak tamamen onlara kalmış bir husus, sadece ekran kartını alıp garantiye gönderebilirler. Bence iade etme seçeneğin varsa iadesini gerçekleştir yeni ekran kartı al yoksa garantiye gidip gelmesi zaman alacaktır.
iade olabilir çünkü daha dün aldım

CyberxioN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sorun çözüldü güç kaynagım 500 w olmasına rağmen yetersiz oldugu için çalışmıyormuş yeni psu aldım halloldu :)