Ekran kartı alacağım acaba güç kaynağım yeterli mi?

ozan_baris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hepinize iyi günler yaklaşık 4-5 aydır bir ekran kartı almayı zaten düşünüyordum ama son zamanlarda karar verdim ve biraz araştırıp kendime bir ekran kartı seçtim. Biraz daha araştırdıktan sonra ana karttaki slotlarımıda kontrol etmem gerektiğini öğrendim neyse ki anakartımda bir sorun yok ama ekran kartları için güç kaynağıda (herşeyde olduğu gibi) önemliymiş. Biraz güç kaynağımı araştırdım fakat bir sonuca varamadım bende sizlerden yardım istiyorum. Acaba almak istediğim ekran kartını bilgisayarım çalıştırır mı? Çalıştırmazsa nasıl bunu halledebilirim? Nasıl bir güç kaynağı önerirsiniz? Merak ettim. İnşallah konu doğru yerdedir.

Ekran kartı: http://www.vatanbilgisayar.com/Ekra...12-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=69185
Bilgisayarım: http://www.vatanbilgisayar.com/Masa...d-hd7570-win-8/productdetails.aspx?I_ID=63190

Ne yazık ki güç kaynağımla ilgili hiçbir bilgim yok nasıl öğrenebilirim? Yazarsanız onuda eklerim.

Şimdiden sağ olun. :yes:

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Güç kaynağı kaç watt ben göremedim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eğer kasadaki ekran kartına göre bir powersa kesinlikle yetmez.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yeni bir güç kaynağı almanı öneririm, 550W ya da 600W.

ozan_baris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet şimdi baktım. 300W bir güç kaynağı hatta internet sitelerinde 13 dolar yazıyor. :( Rezalet peki alacağım ekran kartım için ne kadar lazım bana. Çok sağ olun hepiniz.

ozan_baris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepinize gerçekten çok teşekkür ediyorum açıkçası 30 dakikada sorunumu çözeceğim aklıma gelmezdi. Fakat bir sorum daha olacak Güç kaynağının bilgisayarın her hangi bir parçasıyla uyumluluk sağlaması lazım mıdır? Yoksa Watt'ının uygun olması yeter mi?